پاسخ : سايت من در سرچ گوگل نمي ياد - كمك help me
سایتتان بنظر مشکلی نداره ، عنوان اختصاصی "رقص فاطمه معتمد آریا رو دیده بودین" را سرچ کردم نتیجه اول همین صفحه هست و نتیجه دوم سایت شماست.
البته مشکلی که بنظر من الان هست اینه که خود این مطلب ایندکس نشده بلکه توی صفحات دیگه سایت شما پیدا کرده این علتش میتونه 1- سایت مپ بسازید 2- فید اگر دارید به عنوان سایت مپ تو وب مستر تولز بزارید 3- سئو سایتتون جالب نیست.
در سئو دات اي آر مطرح كردم . چند مسئله مطرح كردن اما راه حلش رو برام نگفتن
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------
ممنون ali2k كه وقت گذاشتي . دقيقآ مشكل همينه كه مي گيد يعني يا تو سرچ نمي ياد يا اگه بياد لينك اصلي اون مطلب نمي ياد بلكه 3-4 تا لينك فرعي هست كه تو اون مي ياد و جالبه كه اين لينكاي فرعي اصلآ تو سايت مپ هم نيستن. مثل اين لينك
سايت مپ داره http://www.netgasht.com/google.xml
تو وبمستر تولز هم معرفي كردم و گفتن 1100 لينكشم ايندكس شده
راهنمايي اگه در مورد سئو سايت داريد بگيد لطفا
متشكرم
فقط نام سایت خودتونو سرچ کنید ببینید نشون میده ؟
دوست عزیز با بلوکه شدن در گوگل هیچ وقت لینکی از سایتتون رو در سرچ نمیتونید یدا کنید.. ااان که چک کردم؟ سایتتون مشکلی نداره و سرچ میشه که؟ پس بلوکه شدنی در کار نیست..
اگر سئوتن بد هست مشکل بر میگرده به سایتتون و سئوی آن..
عزیز سایت شما دچار الگوریتم گوگل پاندا شده
منم نگفتم بلوكه شده . تمام توضيحات رو دادم
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
آقاي shahab-f خوب حالا چكار بايد بكنم . چطور از اين وضعيت درش بيارم
دیگه 1 نوع از جریمه های گوگله دیگه دلیلش هم کپی برداری,استفاده زیاد از کلمات کلیدی,و مهم ترین دلیلش تبادل لینک های 2 طرفس-کله تبادل لینکاتو پاک کن-ممکنه 1 ماه طول بکشه تا گوگل بهت روبرگردونه
چطور متوجه شديد دچار الگوريتم پاندا شده؟ - بعد همه سايتها خوب تبادل لينك دارن تازه مال من كمتره يعني واقعآ دليلش اينه؟
mihandownload.com-تبادل لینک داره؟؟آسان دانلود هم لینکاشو بر نداشت رنکش از 5 به 3 کاهش پیدا کرد. تو گوگل در باره ی گوگل پاندا سرچ کنید بیشتر متوجه میشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
دیگه 1 نوع از جریمه های گوگله دیگه دلیلش هم کپی برداری,استفاده زیاد از کلمات کلیدی,و مهم ترین دلیلش تبادل لینک های 2 طرفس-کله تبادل لینکاتو پاک کن-ممکنه 1 ماه طول بکشه تا گوگل بهت روبرگردونه
کلمات کلیدی زیاد هم جریمه داره!؟=((
من در پست های ارسالیم از کلمات کلیدی زیادی ( و البته مرتبط ) استفاده می کنم!
الان یعنی دیگه استفاده نکنم!؟