پاسخ : این صفحه در پرداخت آنلاین چیست ؟
خب شک به یقین تبدیل شد و اولین ***ی انجام شد از حسابم . البته مبلغ بالا نبود . 5 هزار تومن . الانم رمز دومم رو عوض کردم
جالبی این صفحه اینجا بود که اگه اطلاعات غلط بدی اصلا رد نمیشد و هم اینکه توی صفحه ی بعد هم اطلاعات شخصی رو میخواست !!!!! و خوبی ماجرا اینجا بود که فقط یک کارتم رو در اختیار داشتن و اون هم زیاد پول توش نیست کلا و فقط هم دلیلش عجله ای بود که در پرداخت یک صورتحساب داشتم مگر نه مبالغ بالارو حتما واریز میکنم یا کارت به کارت ( خودپرداز ) .
اگر کس دیگه ای هم با این صفحه روبرو شد همینجا بگه
پ ن : این پلیس سایبری هم که بخش شکایاتش بستست و نمیدونم کجا باید گزارش بدم
دیگه ساختن پیج مشابه و این جور چیزارو هم گذاشتن کنار از روی خود درگاه کلاهبرداری می کنن :61:
ما هم یه اینترنت سکیوریتی مثل KasperSky نصب کنید که یهو 5 هزار تومن نشه 500 هزار تومن... افرادی که این کارو می کنن مطمعننا طمعشون روی همون 5 تومن نمیمونه اخه :109:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
خب شک به یقین تبدیل شد و اولین ***ی انجام شد از حسابم . البته مبلغ بالا نبود . 5 هزار تومن . الانم رمز دومم رو عوض کردم
جالبی این صفحه اینجا بود که اگه اطلاعات غلط بدی اصلا رد نمیشد و هم اینکه توی صفحه ی بعد هم اطلاعات شخصی رو میخواست !!!!! و خوبی ماجرا اینجا بود که فقط یک کارتم رو در اختیار داشتن و اون هم زیاد پول توش نیست کلا و فقط هم دلیلش عجله ای بود که در پرداخت یک صورتحساب داشتم مگر نه مبالغ بالارو حتما واریز میکنم یا کارت به کارت ( خودپرداز ) .
اگر کس دیگه ای هم با این صفحه روبرو شد همینجا بگه
پ ن : این پلیس سایبری هم که بخش شکایاتش بستست و نمیدونم کجا باید گزارش بدم
اون قسمت که گفتید اطلاعات غلط رد نمیشده این احتمالا به بخش بانکداری اون بانک متصل هست و اطلاعات شمارو با الگوریتم به صورت روبات وارد اون سایت میکنه و اگر درست بود و اون اوکی داد به شما اجازه میده کار هرکی هست کاملا حرفه ای:53:
بهتون پیشنهاد میکنم اینترنت سکوآریتی کاسپر اسکای رو دانلود و همیشه آپدیت کنید
این مشکلات هرگز برای سیستمون پیش نمیاد از چیز پی ان و ... که از افراد مشکوک میخرید استفاده نکنید
سعی کنید شما که خرید و فروش اینترنتی میکنید به بسیاری از سایتها سر نزنید از سیستمتون
الانم نظر من اینه که رمز همه چیزو عوض کنید
رمز سیستم گرفته تا رمز اول و دوم کارتتون رو
همه کارتهارو حتی کارتهایی که قبلا میزدین
کاسپر اسکی یادتون نره
والا دو سه تا آنتی ویروس نصب کردم و اسکن کردم الان دیگه اون صفحه نمیاد . کل رمز هارو هم عوض کردم . الان یه خودمم اطمینان ندارم که نشستم پست سیستمم !!1 . مرسی از لطفتون دوستان .
کسی میدونه چطوری باید این موضوع رو پیگیری کرد که برای کس دیگه ای این مشکل ( البته این که کوچیک بود دز-دی بزرگ منظورمه ) پیش نیاد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
والا دو سه تا آنتی ویروس نصب کردم و اسکن کردم الان دیگه اون صفحه نمیاد . کل رمز هارو هم عوض کردم . الان یه خودمم اطمینان ندارم که نشستم پست سیستمم !!1 . مرسی از لطفتون دوستان .
کسی میدونه چطوری باید این موضوع رو پیگیری کرد که برای کس دیگه ای این مشکل ( البته این که کوچیک بود دز-دی بزرگ منظورمه ) پیش نیاد ؟
ببنید از کجا خرید شده و یا پول به چه حسابی رفته
به بانک حتما اطلاع بدهید