بله . اما همیشه باید به اطلاعاتی که توی متن نوشتشون میدن نگاه کنید نه به عنوان متن عزیز ! :103:!
نمایش نسخه قابل چاپ
در مورد زیر
زمان بازدید google از این سایت چه اتفاقی افتاد؟
از 3 صفحهای که در طول 90 روز گذشته بر روی سایت بررسی کردیم، 3 صفحه دارای نرم افزار مخربی بودند که بدون رضایت کاربر بر روی آنها دانلود و نصب شده بود. آخرین باری که google از این سایت دیدن کرد در 2012-04-07بود و آخرین باری که محتوای مشکوکی بر روی این سایت یافت شد در 2012-04-07بود.نرمافزار مخرب شامل می شود.آیا این سایت مانند یک بینواسطه عمل کرده که منجر به توزیع بیشتر بدافزار شده است؟
نرمافزار مخرب بر روی 1 دامنه از جمله kpoita.bee.pl/میزبانی میشود.
این سایت بر روی 1 شبکه(هایی) شامل as24940 (hetzner)میزبانی شد.
در طول 90 روز گذشته، p30ebook.com بعنوان یک بین واسطه برای آلوده کردن هیچ سایتی عمل نکرد.
این اتفاق زمانی افتاد که در قسمت سئو سایت کدهای مربوط به گوگل و... رو وارد کردم وقتی صفحه لینک می شد از فیس بوک یا جای دیگه اول می رفت تو این صفحه
بعد سئو ها رو حذف کردم مشکل حل شد.
این جربان مال 3 ماه پیش. و 3 ماه پیش حذف شده بود
عزیز ببینید من که نمیدونم چی توی هاستتون میگذره !
شما که مدیر سایت هستید باید قشنگ برید و با حوصله کامل دنبال اسکریپ و هرچیز مخربی که توی سایت و یا هاستتون هست رو
پیدا کرده و غیر فعالش کنید!
---------- Post added at 12:28 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
یعنی چی عزیز ؟
یعنی الان مشکلی ندارید ؟
نه 3 ماه این مشکل حل کردیم . تازه گوگل دیده این جریان.
کدها که حذف شد مشکل هم حل شد. این هم حرف خودشون که 90 روز مشکل پیش نیامده
آیا این سایت مانند یک بینواسطه عمل کرده که منجر به توزیع بیشتر بدافزار شده است؟در طول 90 روز گذشته، p30ebook.com بعنوان یک بین واسطه برای آلوده کردن هیچ سایتی عمل نکرد.