سلام
خدمت شما
فایل پیوست 5326
فایل رو میزنم دانلود درجا دانلود میکنه نمیزاره عکس از ریت بگیرم
ارادت
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
خدمت شما
فایل پیوست 5326
فایل رو میزنم دانلود درجا دانلود میکنه نمیزاره عکس از ریت بگیرم
ارادت
تشکر ولی فایل پیوستی وجود ندارد!
خیلی عذر میخوام، پست بالا اصلاح شد
فایل پیوست 5326
2 تا با موفقیت فروخته شد (اجاره داده شد)
فعلا 4تا موجود می باشد، منتظر نظر دوستان
ارادتb-)
درود
بنده اطلاع از آپ لینک این دی سی ندارم برای همین مسرم که اطلاع کسب کنم!
این فایل در ماکروسافت 2 گیگ هست.یعنی در عرض چند ثانیه این فایل را دانلود میکند که نمیتوانید تصویر تهیه کنید ؟
کد:http://download.microsoft.com/download/b/4/d/b4dc75a1-d7d2-4f31-87f9-e02c950e8d31/6001.18000.080118-1840_x86fre_Server_en-us-KRMSFRE_EN_DVD.iso
جناب کریمی، انگاری حواستون جمع نیست برادر
شما گفتید:
این لینک را هر زمان که استفاده میکنیم در سرورهای آمریکایمان حدود 40 تا 90 مگ دانلود میدهد
شما لینکcachefly.cachefly.net/2000mb.test
را اگر ممکن است اسکرین شات قرار دهید
خیلی عذر میخوام، پست بالا اصلاح شد
برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید نام: dl speed.jpg مشاهده: 12 حجم: 166.9 کیلو بایت
اکی؟ منظور من فایل 100مگ کش فلای بوده
ارادت
سلام.
با توجه به این مورد که اطلاعاتی در مورد دیتا سنتر دادید باید یک سری از اطلاعات رو اصلاح کنم:
به اسپم حساس هستن و وقتی ابیوس بیاد مسلما گیر میدن! دیتا سنتر های ایران هم گیر میدن چه برسه به دیتا سنتر آمریکایی! ابیوس رو ارسال میکنه و از شما درخواست میکنه مشکل رو برطرف کنید. هم تورنت هم اسپم هم هر نقض کپی رایت و عمل خلافی رو! اما خب شدیدا همکاری میکنن و مودبانه پیگیر هستن. به شخصه در طی 1 سال که سرور مجازی ارائه میدیم اصلا مشکلی با تیم ابیوس نداشتیم! آی پی هم تقریبا بلاک نمیکنن همونطور که توضیح دادن دوستمون.نقل قول:
اطلاعات در مورد این دیتاسنتر: به اسپم زیاد کاری ندارن، و همچنین آیپی خیلی کم بلاک میکنن، من به شخصه از این دیتاسنتر 10تاسرور فعال دارم و تابحال فقط 4 تا آیپی از کل سرورها بلاک شده بود که اون بعد از صحبت دو طرفه در جا باز شد و تا الان مشکلی نداشتم.
محدودیت آیپی تابحال برای ما نداشتن و قطعا در آینده هم ندارند.
در مورد محدودیت آی پی 100% اشتباه هست گفته ی دوستمون. سیاست جدید کاری که در پیش گرفتن این هست که باید 80% از آی پی هایی داخل پنل کاربر فعال باشه تا آی پی جدید بدن! مثلا شما 10 تا سرور اختصاصی دارید. جمعا روی همه ی این سرورها 500 تا آی پی دارید. (داخل پنل کاربریتون. کاری ندارن واسه هر سرور چند تا آی پی دارین! کلا آی پی هایی که متعلق به شخص هست رو مد نظر دارن...) باید از این 500 تا آی پی ، 400 تا دونش پینگ بده تا آی پی جدید به شما بدن. و به شدت هم گیر هستن روی این مورد/ دست خودتشون هم نیست و دستور arin هست!
در مورد پورت هم طی چندین مرحله افزایش سرعت داشتن و الآن سرعت بسیار خوبی داره پورتشون...
سلام
ممنون از شما
منظور من برای دادن آیپی محدودیتی ندارن این است که روی هر سرور هر تعداد بخواین میدن، وگرنه اینکه تعداد آیپی های روی سرور باید فعال باشه همه جا همین صورت هست
ارادت:x
با سلام خدمت عزیزان
کلیه سرورها فروخته شدند، 2 عدد دیگر آماده شد، دوستانی که مایل هستند اطلاعات پست اول را مطالعه و اقدام فرمایند.
ارادت:56:
سلام مجدد
2 سرور اختصاصی جدید اضافه شد
برای خرید از پست اول اقدام فرمایید
کلیه قیمت ها در پست اول قرار دارند