درود
جهت استفاده از لیچ فکر میکنم به مشکل برخورد نمایید. به دلیل اینکه هم پهنای باند گرانی دارد این دیتا سنتر و هم پورت کافی جهت لیچری ندارد.(البته بسته به مقدار استفاده شما از پورت دارد)
نمایش نسخه قابل چاپ
برای لیچ از privatelayer یا Sharktech استفاده کنید
اما اگه بین این دو دیتا سنتر موندید myloc بهتره
مسئله اینه که الان به خاطر هزینه برنامه نوسی، دست و بالمون یکم بسته است.
این که میفرمایید پورتش شاید کم بیاره، از چه جهت میگید؟
پهنای باندش 10ترا اوتباند هست دیگه، اینباندش که رایگانه. خوب این فکر کنم فعلا برامون کافی باشه. سایتهایی مثل downloads.ir هم اوایلش ماهی بیشتر از 2ترا حجم مصرف نمی کردند، طبق آمار خودشون. بعدا هم باید سرور اضافه کنیم که خوب هر سرور پهنای باند خودش رو هم داره.
یک چیز خوبی که من توی myloc دیدم loadbalancer بود که بعدا که بخوایم سرور اضافه کنیم، میتونه کمک خیلی خوبی باشه.
نظر شما چیه؟
برای شروع مشکلی پیش نخواهد اومد و با هر دیتا سنتری هم که کار کنید چون تازه میخواید شرو کنید کاربران زیادی نخواهید داشت
با درود
چند تا سوال در مورد دیتاسنتر مای لوک داشتم.
1- ایا مای لوک برای نصب Vmware Esxi هزینه نصب میگیره ؟
در همین انجمن یکی میگه رایگان و یکی میگه 50 یورو . :)
2- ایا هزینه ست اپ ایپی میگیره ! ( در این مورد هم بعضی ها میگن هزینه ست اپ داره 170 تومان . بعضی ها میگن رایگان )
3- ایا برای خرید ماهانه مبلغی به سرور اضافه میشه. ( این مورد هم یکی میگه بله ماهانه ** تومان اضافه میشه یکی میگه نه اینجوری نیست.
این قوانین دیتاسنتر هست یا فروشنده. :d
با احترام
1-والا عده ای از دوستان میگن آفر داده اند که هزینه ندارد.اما خود دیتا سنتر با هزینه انجام میدهد !
البته همه سرورها ipmi دارد که متوانید خودتان نصب کنید!
2-اگر بحث اینکه دوستان به صورت آفر هزینه ایپی را میگند نمیگیره را کنار بزاریم.بله هزینه 75 یورویی برای ماه اول برای ایپی در نظر گرفته شده است!
3-منظورتون را متوجه نشدم!
با درود
1- بله وی ام ویر خودمونم میتوانیم نصب کنیم ولی اگه دیتا سنتر نصب کنه ایا هزینه نصب میگیره ؟
3-یعنی میگن که اگه سرور را ماهانه خریداری کنین 30 تومان اضافه میشود به سرور هر ماه ولی اگه 2 ساله پرداخت کنین این 30 تومان گرفته نمیشود. دلیل این 30 ت ماهانه چیه !
با احترام
سلام
1-KVM بهتون میده خودتون می تونید نصب کنید (از بعضی ها بابت این KVM هزینه می گیره)البته بعضی از سروراش vmware esxi ساپورت نمی کنه به همین علت باید کارت شبکه براتون تعویض کنه که ماهانه هزینه ای به هزینه هاتون اضافه میشه (حدود 10 یورو ، البته آشنا باشید و مشتری خوبی باشید شاید این رو ازتون نگیره)
2-بله ای پی های بالای 30 عدد هزینه ستاپ داره (اونایی که میگن نداره و بدون ستاپ می فروشند بیان اینجا بگن آیا اصلا سروری بالای 30 عدد ای پی از این دیتاسنتر دارن یا بهتر بگم ، اصلا تاحالا از این دیتاسنتر خرید داشتند؟ :دی)
3-شاید همون قضیه کارت شبکه باشه که ماهانه 10 یورو اضافه میشه....
این قوانینی که من گفتم قوانین دیتاسنتر هست
موفق باشید