در *** بودنشون که شکی نیست
بیچاره های ساده که باور می کنن تبیان یعنی .... و می رن از اینا سرور می خرند
نمایش نسخه قابل چاپ
اینا ***های فرهنگی هنری هستند!:71: قیمت رو ببین خدا.. با قیمت ماهانه اینا برای هاست اشتراکی میشه سرور خصوصی گرفت:111:
دوستان
اولاً توهین نکنید ( *** چیه دیگه ... )
همین که دیتاسنتر راه اندازی کردند کلی برا ما ارزش داره
حالا بابت نصب ، هر شرکت قوانین خودشو داره
گیگا هم که این همه قطعات ارزون میده بابت نصب اولیه سیستم یه چیز حدود 100 تومن میگیره و بابت نصب هر سیستم عامل حداقل 29.9 یورو که تقریباً همون 50 تومن ما میشه میگیرند !
با پهنای باند نسبتاً ارزون
تو ایران به شرکت های خیلی معتبر ما هر مگابیت !!!!!! ( دقت کنید منظورم بیت هست ) رو تقریباً ماهی 600 الی 900 میفروشند
+ هزینه های مختلف نگهداری که به مراتب از دیگر کشور ها واقعاً سخت هست و زیاد هست
مثلاً توی آلمان شاید اصلاً ups نیاز نباشه یا برق اضطراری نیاز نباشه ، ولی توی ایران 100 % نیاز هست و باید هزینه هنگفتی فقط برا این بکنند
باید از همه چیز پول در بیارند تا هزینه های اضافی جبران بشه ( مثل نصب سیستم عامل پولی )
من تقریباً یه بار زد به کلم که چنین چیزی راه اندازی کنم ، توانش رو هم داشتم ، ولی دیدم حتی فکر کردن بهش ریسکه و فقط وقتت هدر میره !
یکی از دلائلش هم کسانی مثل شما بود !! که ندیده و نشنیده و فقط از رو غریزه و عادت .... میگید *** .....
بخوام یه مثال دیگه هم بزنم :
همین چند سال پیش بود که من و شما باید واسه اینترنت دیال آپ که سرعتش از لاکپشت هم پایینتر بود کلی هزینه پرداخت میکردیم ( چون تو هر شهر فوقش یک یا دو شرکت بود ) بعدش که زیاد شد، رقابت هم زیادتر شد و هزینه ها خیلی کم شد !!!
این دیتاسنتر هم در کنار چند دیتاسنتر ایران که راه بیفته خیلی خوبه !!!
امیدوارم تا چند سال دیگه ، نخوایم از بقیه کشور ها خرید کنیم !!!
موفق باشید
من که ترجیح میدم 10 برابر این پول بریزم دور اما به این موسسه وابسته به ...... پول ندم
توی نمایشگاه کامپیوتر اصفهان هم غرفه دارند و تبلیغ دیتا سنتر رو میکنند .... حالا قیمت که بالاست .. ولی به نظرم نسبت به هزینه هایی که داره ***ی به حساب نمیاد ....
خیلی از دیتاسنترهای خارجی برای کوچکترین کارها هم پول های آنچنانی میگیرند و ما ایرانیها ذلیلانه و بدون چون چرا باج میدهیم ولی هموطن هامون رو عین آب خوردن *** خطاب می کنیم و بعد هم می گوییم که چرا کشورمان پیشرفت نمی کند، که این طرز تفکر جای بسی تاسف دارد #:-s
فکر کنم دوستان منظورشون از *** اون ***ی که در ذهن شما هست نیست !
منظورشون اینه با پول مردم کار می کنند بدون کیفیت و قیمت بالا و پشتیبانی ضعیف ! این هم یه جور ***ی هست
نه ببینید موضوع شکم سیری نداشتن اینا هست. اول یک سایت زدند و اسمشون رو گزاشتند فرهنگی!! خدا شاهده نرم افزارهای کرک دار رو که طرف واسه فروش گزاشته بود رو همینطوری میزارند تو سایتشون به نام فرهنگ و فرهنگ سازی!! تلویزیون هم پشتیبانیشون میکنه و تبلیغات مجانی!! این یعنی یک سایت رو به راهتی معروف کردند.بعد طمع کردند رفتند سراغ فروش و فروشگاه و خلاصه الان کل کشور رو به نام فرهنگ قرق کردند! از محصولات و مغازه ها بگیری تا سیستم فروشی و ... نرم افزار و.. همه چیز به نام تبیان مشکلی نداره و میشه مجوز هم نگرفت! الانم دیدن نون تو هاسته میخوان هاستینگ کل کشور رو در اختیار بگیرن و وقتی بیان مطمعن باشید دیگه تمام سایتهای دولتی میرن رو این سرور و بقیه هاستینگها همه مشتریهاشون پر میشه!! یعنی این نون خشکی رو هم که هاستینگا دارند در میارند رو نمیخوان بزارن بدون آب از گلو بره پایین! قیمتهاشون رو جون هر کی دوست دارید ببینید؟
20 % هزینه آبونمان مخابرات! 20 % هزینه عوارض شهرداری و کشاورزی!! 20 % هزینه بیت المال! 20 % هزینه تبیلغات تلویزیون و ... 20% هم کمک به کشورهایی که خودتون میدونید! تازه اینا به غیر از هزینه سرور اصلی بود..:d
اینا همینطوری شکمسیری ندارند و میخواهند تمام شغلها رو مال خودشون کنند و پول به جیب بزنند و با این هزینه ها به غیر از سرور هزینه خیلی چیزای دیگر هم در میاد.. خوبه خودتون هم میدونید بهترین مشتری ها همیشه سازمانها و سایتهای خصوصی هست که توش پوله و اینا دقیقا این سایتها رو با بهانه فرهنگ هدف قرار دادند و تا چند روز دیگر به تمام دوستانی که هاست میفروشند قول میدم مشتری براشون باقی نمونه جز فروش هاستهای چند مگابابتی در پیتی. حالا ببینید کی گفتم:68: