پاسخ : ایده برای ماژوال whmcs
اتصال به ( cc پ ر و ک س ی ) و ساخت اتوماتیک اکانت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rsl
اتصال به ( cc پ ر و ک س ی ) و ساخت اتوماتیک اکانت
قبلا توسط ما انجام شده :دی حدود 85% تموم شده و باقیش هم برای هفته بعد هست که تموم میشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
قبلا توسط ما انجام شده :دی حدود 85% تموم شده و باقیش هم برای هفته بعد هست که تموم میشه .
موفق باشید. اینجور چیزا برای ما فقط درد سر دارن
سلام
یه ماژول که بتونه ساب دامنه رایگان بده
مثلا 100 مگ فضا + 200 گیگ و امکاناتی که ما تنظیم می کنیم
5 تا لایسنس من یادتون نره :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rouhallah
سلام
یه ماژول که بتونه ساب دامنه رایگان بده
مثلا 100 مگ فضا + 200 گیگ و امکاناتی که ما تنظیم می کنیم
5 تا لایسنس من یادتون نره :)
توی whmcs هست. (رایگان) ماژوال هم نیست جزء سیستم هست :دی
میشه بگی کجاش این امکان را داره ؟
یک سایت توی iis ساخته شده و تنظیمات جوری هست که از کاربران نام کاربری و رمز عبور می خواهد اگر ماژولی بود که خودش توی vps ویندوز یوزر ایجاد میکرد و به کاربر تحویل می داد خوب بود . ( فکر نکنم زیاد کاربردی باشه ، فقط نیاز خودم بود :d )
ماژولی بنویسید که حتی اکسپورت های vmware رو deploy کنه، یعنی مسثلا بنده یک تمپلیت تعریف میکنم، هرکی میکروتیک بخواد اونو deploy میکنم، وقتی مشتری خرید کرد و واریز کرد اتوماتیک اون تمپلیت رو deploy کنه، امیدوارم ساده بیان کرده باشم
لازم به ذکر است ماژول وارز هاست این قابلیت رو ندااره، بلکه میشه گفت هیچ ماژولی تاحالا این قابلیت رو نداشته
همچین ماژولی در بیاد خودم خریدار پایه اول هستم;)
ارادت:56:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rsl
یک سایت توی iis ساخته شده و تنظیمات جوری هست که از کاربران نام کاربری و رمز عبور می خواهد اگر ماژولی بود که خودش توی vps ویندوز یوزر ایجاد میکرد و به کاربر تحویل می داد خوب بود . ( فکر نکنم زیاد کاربردی باشه ، فقط نیاز خودم بود :d )
اینمکه شما گفتید اگه تنظیماتشو انجام بدین دیگه مشکلی ندارین ، نیاز به ماژول نداره!