پاسخ : طراحی سایت با دریم ویور یا برنامه نویسی؟؟؟؟
شما اول شروع کن یه زبون رو یاد بگیر به مرور خودت پیگیر میشیو متوجه میشی
سئو هم یه چیز جدا از طراحی هست هم یه چیز مرتبط اینکه یک وب سایت بر اساس اصول سئو طراحی بشه تا موتور های جستجو راحتر بتونن مطلب مورد نظر رو پیدا کنن و ... مرتبط
اینکه شما سایت رو تو موتور های جستجو ثبت کنی تگ مناسب به کار ببری ساختار url درستی رو انتخاب کنی و ... سوای طراحی هست
هر دو بسته به علاقت و جستجو خودت بر میگرده ولی اینجور که بوش میاد زیاد اهل مطالعه نیستی جواب همه این سئوال هات با یه جستجو کوچیک پیدا میشد
به هر حال موفق باشی
(وب سایت شخصیتم که تروجان داره :دی)
بدون اینکه کدنویسی بلد باشید مگه میشه با Dreamweaver سایت پویا طراحی کرد ؟ :دی
این برنامه فقط یه ابزاره که در نهایت شما باید کد نویسی بلد باشید تا بتونید ازش استفاده کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sr.majid
شما اول شروع کن یه زبون رو یاد بگیر به مرور خودت پیگیر میشیو متوجه میشی
سئو هم یه چیز جدا از طراحی هست هم یه چیز مرتبط اینکه یک وب سایت بر اساس اصول سئو طراحی بشه تا موتور های جستجو راحتر بتونن مطلب مورد نظر رو پیدا کنن و ... مرتبط
اینکه شما سایت رو تو موتور های جستجو ثبت کنی تگ مناسب به کار ببری ساختار url درستی رو انتخاب کنی و ... سوای طراحی هست
هر دو بسته به علاقت و جستجو خودت بر میگرده ولی اینجور که بوش میاد زیاد اهل مطالعه نیستی جواب همه این سئوال هات با یه جستجو کوچیک پیدا میشد
به هر حال موفق باشی
(وب سایت شخصیتم که تروجان داره :دی)
ممنون
جدی؟
نود من ک چیزی تشخیص نمیده!
دوستان کسی نمونه ای از طراحی حرفه ای که با این نرم افزار انجام شده باشه نداره؟؟؟
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skrsoft
بدون اینکه کدنویسی بلد باشید مگه میشه با Dreamweaver سایت پویا طراحی کرد ؟ :دی
این برنامه فقط یه ابزاره که در نهایت شما باید کد نویسی بلد باشید تا بتونید ازش استفاده کنید
بله تا اینجا ک من با فیلم های آموزشی جلو رفتم میتونم یه وب خبری ساده با پنل مدیریت بسازم!!!
عزیز من شما فرض کن فیسبوک با این نرم افزار ساخته شده ربطی نداره برادر من
شما تو html وقتی ندونی tag چیه attribute چیه value چیه ، با هیچ نرم افزاری نمیتونی طراحی کنی
شما تو css وقتی ندونی روش ایکسترنال اینترنال اینلاین چیه وقتی ندونی selector چیه property چیه value چیه ، با هیچ نرم افزاری نمیتونی طراحی کنی
شما تو php وقتی ندونی ........چیه
خوب راه حل!!!
یعنی چکارکنم که چیز هایی که نیاز است رو یاد بگیرم.... منظورم اینه که خوب منم صفر صفر نیستم ی چیزایی بارم هست
چه مباحثی احتمالا برام مشکل ساز خواهد شد ؟؟؟
1-آموزش html2- آموزش php3-آموزش دریم ویور و ....
هر زبانی رو که دوست داری برو یاد بگیر حالا با هر نرم افزاری که دوست داری
که قویترینش بدون شک همین دریم ویور هست
همه مباحث برات مشکل ساز خواهند شد مثال سادش شما اگر کلاس اول رو رد نکرده باشی قاعدتاً تو کلاس دوم میمونی
اولین کاری که میکنی اینکه یکی از این دو رو انتخاب کنی php یا asp.net هر کدوم خواستی شروع کنی از صفر شروع کن به یاد گیری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kian
1-آموزش html2- آموزش php3-آموزش دریم ویور و ....
سلام
یعنی چی ..اینا نام کتاب خاصی هستند؟
نام دوره خای هستند؟
ویراشگر وی بی قاطی کرده !1- آموزش اچتمل2- آموزش پی اچ پی3- آموزش دریم ویور و ...هم کتاب و سی دی آموزشی هست و هم کلاس و دوره آموزشی در آموزشگاهها
---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------
یعنی اول اچ تی ام ال یاد بگیرید و مرحله دوم یک دوره کامل پی اچ پی و در مرحله سوم با دریم ویور طراحی و کدنویسی حرفه ای انجام بدید و برای پوسته و قالب های سایت تون هم با فتوشاپ و کورل دراوو و ... یاد بگیرید و کار کنید
اچتیمل رو 35٪ بلدم
php رو چندتا کتاب و سی دی استفاده کردم یعنی اگه بهم یه کدی بدن تقریبا میدونم معناش چیه ولی تو ادیت یکم گیرم مخصوصا ارتباط با پایگاه داده رو خیلی گیرم ...
با دریم ویور هم ک تقریبا در حد مبتدی راه افتادم
نظر شما ؟
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 11:51 AM ----------
بی صبرانه منتظر راهنمایی شما عزیزانیم!!!