پاسخ : قعطي اينترنت مخابرات من
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
پیش شماره تلفن را بفرمائید؟ 888 هستید؟
خير 2240 هستيم.
خيلي جالبه دوست خودم يك كوچه با ما فرقشون هست . جفقتومن از مخابرات منطقه گرفتيم. مال اون وصل هست مال من نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!.
مودم هيچيش غير عادي نيستش حتي چند بار ريست كردم و دوباره مودم رو تنظيماتشو انجام دادم اما متاسفانه هيچ فرقي نكرده!
چراغ Internet دستگاه مودم اون موقه ها چشمك زن بود اما الان هر از گاهي يك چشمك ميزنه! ( منظورم از جشمك زن زماني كه وصل بود اگر ارسال و دريافت داشتيم چشمك زن بود) اما الان اصضلاٌ انگار نه انگار.
پينگم كه اصلاٌ نداريم
داتک هم 3 روزه بازی در میاره
2 شب پیش که کلا قطع شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mersad-mr
خير 2240 هستيم.
خيلي جالبه دوست خودم يك كوچه با ما فرقشون هست . جفقتومن از مخابرات منطقه گرفتيم. مال اون وصل هست مال من نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!.
مودم هيچيش غير عادي نيستش حتي چند بار ريست كردم و دوباره مودم رو تنظيماتشو انجام دادم اما متاسفانه هيچ فرقي نكرده!
چراغ Internet دستگاه مودم اون موقه ها چشمك زن بود اما الان هر از گاهي يك چشمك ميزنه! ( منظورم از جشمك زن زماني كه وصل بود اگر ارسال و دريافت داشتيم چشمك زن بود) اما الان اصضلاٌ انگار نه انگار.
پينگم كه اصلاٌ نداريم
برید مرکز تلفنتون ... وقتی چراغ خاموش هست و هرازگاهی روشن میشه احتمال 90% از طرف مرکز هست...
شاید رانژه خطتتون قطع شده که این اشتباهات عادی هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
برید مرکز تلفنتون ... وقتی چراغ خاموش هست و هرازگاهی روشن میشه احتمال 90% از طرف مرکز هست...
شاید رانژه خطتتون قطع شده که این اشتباهات عادی هست.
اول اینکه ما کماکان قطع هستیم.
رفتم مخابرات می گم اینترنت قطع 2-3 روزه . می گه چیکار کنم؟
گفتم میشه یه رسیدگی کنین دلیلش چیه؟ گفت بله چند لحظه بشینید. بعد از 30 دقیقه گفتم چی شد خانم ؟ گفت کاریش نمیشه کرد منتظر باشید تا وصل بشه . می گم تا کی . میگه مسولش 14 فروردین
از سفر میاد اول وقت بیا رسیدگی کنه.
:71: