پاسخ : دایرکت ای با name.com چه فرقی داره ؟
جدیداً name.com به آیپی زیاد گیر میده!
دوستانی که کمتر دسترسی به وی-پی-ان دارن، حواسشون باشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
domain
من یه اکانتی دارم از 2 سال پیشه، هر روز هم با یه آی پی میرم توش :) هیچ مشکلی هم نداره. ایران (تهران-کرج) - آمریکا - هلند - کانادا ...
به اکانتهای جدید ساخته شده گیر میده :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
domain
سلام
جدیداً نیست و همیشه همینجور بوده وقتی یک روز با چند آی پی بری عاقلانه ترین کار همین هست که اکانت شما بسته بشه وبرای تایید تلفنی مشکل رو حل کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian.developer
سلام
جدیداً نیست و همیشه همینجور بوده وقتی یک روز با چند آی پی بری عاقلانه ترین کار همین هست که اکانت شما بسته بشه وبرای تایید تلفنی مشکل رو حل کنید.
عزیز جان اکانت های بدون مشکل هم داریم! :113:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
من یه اکانتی دارم از 2 سال پیشه، هر روز هم با یه آی پی میرم توش :) هیچ مشکلی هم نداره. ایران (تهران-کرج) - آمریکا - هلند - کانادا ...
به اکانتهای جدید ساخته شده گیر میده :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian.developer
سلام
میخوای یه اکانت بهت بدم با هر آی پی دلت خواست برو توش، هیچ بلایی سرش در نمیاد :)
کسی میتونه در مورد نحوه پرداخت و شارژ شدن اکانت تو name توضیح بده؟ حتما باید مشخصات کارت یا حساب یه نفر رو بدیم و از حساب اون کم کنه؟ (Automatic Billing Engine (ABE)) یا اینکه میشه مشخصات اکنت مون رو بدیم به یکی و اون اکانت رو شارژ کنه برامون؟
خیلی ساده ..
با پیپال (وریفای یا غیر وریفای ) - یا همون موقع پرداخت با کارت ( نیازی به ثبت مشخصات نیست ) - اعتبار ( که پکیحج های 25 - 50 - 100 و .. داره که می ریزی به حسابت )
جدیدنو نمی دنم ولی من هر روز 20 بار وارد حسابم می شم و هر موقع بخوام پرداخت کنم با تونل ip عوض می کنم .. هیچ مشکلی هم نبوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tasnimsg
کسی میتونه در مورد نحوه پرداخت و شارژ شدن اکانت تو name توضیح بده؟ حتما باید مشخصات کارت یا حساب یه نفر رو بدیم و از حساب اون کم کنه؟ (automatic billing engine (abe)) یا اینکه میشه مشخصات اکنت مون رو بدیم به یکی و اون اکانت رو شارژ کنه برامون؟
بدین یه نفر با پی پال براتون شارژ کنه ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alimosavi
خیلی ساده ..
با پیپال (وریفای یا غیر وریفای ) - یا همون موقع پرداخت با کارت ( نیازی به ثبت مشخصات نیست ) - اعتبار ( که پکیحج های 25 - 50 - 100 و .. داره که می ریزی به حسابت )
جدیدنو نمی دنم ولی من هر روز 20 بار وارد حسابم می شم و هر موقع بخوام پرداخت کنم با تونل ip عوض می کنم .. هیچ مشکلی هم نبوده
زیاد به آی پی گیر نمیدن.
من با آی پی ایران گرفته تا ........... آمریکا و آلمان میرم تو اکانتم. مشکلی نداره ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
name.com برای دادن پنل به یوزر زیاد جالب نیست. البته ساب اکانت داره که مورد پسند واقع نمیشه :)
:(
چرا برای پنل دادن جالب نیست ، میشه یه خورده بیشتر توضیح بدید ؟
( ساب اکانتش چه مشکلی داره ؟ مشکل هست ؟ )