35 گیگ bw=1500gig
ram=512
بهت میدم ماهی 35
بقیه پلان ها هم نگاه کن در تماس باش با من در یاهو
www.west-server.com
نمایش نسخه قابل چاپ
35 گیگ bw=1500gig
ram=512
بهت میدم ماهی 35
بقیه پلان ها هم نگاه کن در تماس باش با من در یاهو
www.west-server.com
من یه خواهشی از دوستانی که از سرورهای مجازی این دوستان استفاده کردم دارم
خواهشن درباره کیفیت این سرورهای مجازی برام بگید؟
با سلام
------------
دوست عزیز , شما میتونید VPS Manage کنید ؟ چون ببینید VPS بگیرید باید یک سری نرم افزار ها رو روش بریزید و مراقبش باشید . حالا این نرم افزار ها به رم نیاز دارند و خود وب سایتتون هم به یک مقدار رم جدا .
رم 1 در نظر بگیرید فکر کنم بهتر باشه . دلیلتون برای خرید VPS چیست ؟
موفق باشید :53:
والا تا الان نمیونستم که مکدیریت میخواد و ظاهرا باید به غیر از هزینه فوق یه هزینه ای هم مایهانه برای مدیریت و نگهداری vps ها بدم درسته؟ اینطوری که خیلی گرون در میاد پیشنهاد شما چیه؟
چرا وقتی شما دوستان قیمت میدهید به این نکته اشاره ای ندارید؟؟؟؟؟؟؟
خوب شد حالا گفتیم وگرنه میگرفتید فردا ... :d
یا باید خودتون مدیریت کنید و یا اینکه هزینه کنید :) که البته بعضی دوستان کار های اولیه رو انجام میدن برای منیج اما بعد ها ... . والا شما چقدر میتونید هزینه کنید ؟
برای صحبت مستقیم , از پشتیبانی آنلاین سایت (www.iranhyperhost.net) استفاده کنید تا طرح هایی که میتونید بریزید و انجام بدید را براتون شرح بدهم :)
موفق باشید :53:
باسلام
--------------
یکی از کار های وب هاستینگ ها ریختن طرح برای پروزه مشتری میباشد :) حالا این دوستمون دانش ندارند و برای اینکه یک vps با کیفیت و ... بگیرند باید هزینه زیادی کنند .
پس باید طرح دیگه ای ریخت . شما در پشتیبانی آنلاین سایت و یا شناسه یاهو با من تماس بگیرید تا من توضیح بدم کار های دیگه رو ;)
موفق باشد :53:
من فقط میخوام که فایلهامو تو این سرور قرار بدم و فقط نیاز به Ftp و Subdomain دارم
با این شرایط بازهم باید هزینه جداگانه ای بدم؟
این هزینه منیج و نگهداغری چقدر هست حالا ماهیانه؟
کسی نیست جواب منو بده؟
آیا برای FTP و SubDomain باید هزینه منیج داد؟ من هیچ دیتابیسی نمیخوام نصب بشه
بنده نیز در حدمتم
تماس بگیرید