اشتباه تایپ میکنی
sshd_config فقط در صورتی نیست که سرویس sshd وجود نداشته باشه
وقتی از طریق پورت استاندارد متصل میشید یعنی وجود داره!
نمایش نسخه قابل چاپ
اشتباه تایپ میکنی
sshd_config فقط در صورتی نیست که سرویس sshd وجود نداشته باشه
وقتی از طریق پورت استاندارد متصل میشید یعنی وجود داره!
سلام برای ویرایش می بایست دستور nano را ابتدا تایپ کنید و سپس اسم و یا مسیر فایل را وارد کنید ، شما می فرمایید که هیجگونه تغییری نمی توانید اعمال کنید ، لطفا از طریق ssh به سرور وصل شوید و این دستور را وارد کنید mkdir test در صورتی که مسیر test ایجاد نشد ، احتمالا سرور شما readonly شده است ، در غیر این صورت بفرمایید تا بیشتر شما را راهنمایی کنم. با تشکر
از دوستان کی میتونه کمکم کنه که پورتی که فراموش شده باشه و لایسنس هم تموم شده باشه و دسترسی به روت نباشه چطور میتونیم اون پورت رو بدست بیارم من فراموشش کردم کمک کنید ممنون میشم
خب به ادمین سرور میگیم میگه باید به کسی که کانفیگ کرده بگید به اون میگیم میگه من نمیدونم در انجمن مطرح کنید خواهشا کمک کنید من کل سرورم خوابیده مشتریام پریدن ممنون میشم کمکم کنید
ادمین می تونه،
به من میگفت نمیشه خب حالا شما این انجام نمیده چیکار کنیم بنظر شما
کسی رو که کانفیگ کرده رو پیدا کنید، کسی گه این کار رو براتون انجام نمیده بهتره ازش سرور تهیه نکنید
من سرور رو از جایی خریداری کردم ولی کانفیگ رو دادم جایی دیگه الان کانفیگ میگه من پورت رو دادم و پور تاین هستش ولی وقتی پورت رو میزنی قبول نمیکنه و میگه دیگه کاری ازم بر نمیاد به مدیریت سرور هم میگی میگه باید پورت باشه که لایسنس رو اوکی کنه موندم چیکار کنم
با سلام
دوست عزیز مدیر سرور راحت میتونه از کنسول اوکی کنه براتون .....
اگر نمیتونه شما خودتون اگر پنل رو دارید وارد کنسول شید و پورت رو پیدا کنید فکر نمیکنم هم کار سختی باشه....
یا حق