برنامه نویس خوش قول ؟ :)) محاله ! من که ندیدم شما دیدی منم خبر کن :دی
نمایش نسخه قابل چاپ
برنامه نویس خوش قول ؟ :)) محاله ! من که ندیدم شما دیدی منم خبر کن :دی
بنده هم به شخصه تاییدشون میکنم
پروژه ای رو برای ما انجام دادند که 4 تا جا قیمت گرفتیم حدودا رو 1 میلیون قیمت دادند اما ایشون زیر 300 انجام دادند با تمامی جزئیات
آدم خوش قول ، خوش اخلاق و ... هم هستند
در ضمن نمونه کار ایشون میشه گفت بالای 100 تا سایت فروش کارت شارژ و وی پی هستش که الان دارن کار میکنند
بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ
با عرض سلام و درود و صلوات
من ادعای برنامه نویس بودن ندارم
اما قیمت ها بدلایل خاص فرق داره یکی امنیت ویکی امکانات و یکی زیبایی و یکی سرعت یکی تخصص
البته نمی گم بی انصاف تو برنامه نویسا نیستش نه هستند
اما با انصافاشون بیشترن
درمورد خوش قولی به نظر من کار شدید برنامه نویساست
{
پروژه ی سنگین و زیاد همینه
}
درمورد برنامه نویسی شرکت مطمئن خواستید بهم بگید معرفی کنم (بنده شرکت ندارم و تبلیغ از خودم نیست)
فقط یادتون باشه محکم کار کنید یعنی قرارداد ببندید و فاکتور بگیرید و ... معمولا برای پروژه های بزرگ
درپناه حق
خدانگهدار
سلام
php-.net-python
اگر خواستید در خدمت شما هستیم سناریوی کارتون رو به فایل پیوست 5174 ارسال کنید ، هزینه و زمان بگیرید ، اگر مورد تائید شما بود همکاری می کنیم.همچنین اگر اپلیکیشن برای دیوایس های پرتابل و دسکتاپی تحت همین اسکریپت نیاز داشته باشید ، در هر محیطی که در ذهن شماست هم پوشش میدیم.
در مورد ترس از ایده هم حق دارید ، اما تیم ما به شکل کامل از اطلاعات و مشخصات شما محافظت می کند و در رزومه ی کاری اسکریپت های اختصاصی معرفی نمیشود.هنگام تحویل یا مدت پشتیبانی سیستم کد فاقد کامنت می باشد و خود سیستم فاقد کپی رایت تیم ماست.
در مورد هزینه بسته به ابزاری که شما نیاز دارید و تکنولوژی که برای ساخت وب سایت بایستی استفاده بشود یک هزینه به شما اعلام میشود.
در مورد زمان هم طبق ترافیک کاری که داریم طبقه بندی می کنیم و به شما زمان تست و باگ گیری هم اعلام می کنیم که روی سرور خودتان یا یکی از سرورهای لابروتواری ما درخواستتان را مشاهده کنید و در جریان باشید.پراگرس پروژه هم از خود سایت می توانید پیگیر باشید.
موفق باشید.
با عرض سلام و احترام .
دوست عزیز می توانید از سایت ما دیدن فرماید : گروه طراحی ایکس سایت ساز
اگر برنامه اختصاصی مد نظرتون هست می توانیم سابق درخشان برنامه نویسمان را برای شما ایمیل کنیم که مشاهده فرماید در چه پروژه های کشوری شرکت داشته اند تا این اطمینان را به شما بدهیم که بهترین کار را تحویل خواهیم داد .
در هر صورت ما در خدمتیم .
پیشنهاد من آقای وحید حلاجی
اینم سایتش
Vahid Hallaji — The Official Site
کاراش نیاز به تعریف نداره .. میتونی نمونه کاراش رو تو سایتش ببینی
دلیل اینکه برنامه نویس خوش قول نیست اینه که مشتبری موقع تحویل کار اصرار داره 3-4 روزه یا مثلا پروژه 3-4 ماهه رو 1 ماه تحویل بگیره ، برنامه نویسم برای اینکه نپره از دستش میگیره. بخاطر این همه بد قولن.
وگرنه کدوم مشتری اومده به من گفته عجله ندارم و من بعد تاریخی که گفتم تحویل دادم. (همیشه چند روزم جلوتر میدم :دی)
توی mybbiran.com دو سه تا از مدیراش برنامه نویس حرفه ای ان:
محمدرضا زنگنه با نام کاربری mohammad_za
محمود خوشنویس با نام کاربری baxe rapper (سایت شخصیش yektahost.net)
مصطفی شیرالی با نام کاربری anti-zionism (سایت شخصیش mybbplugin.ir و kingofpersia.ir) برای من دو سه تا کار انجام داد هم هزینه پایین بود هم بسیار سریع کار کرد
مهدی نمکی با نام کاربری AR@KST@R (سایت شخصیش bracket.ir)
البته توی همون mybbiran راحت تر پیداشون میکنی