ممنون
ولی من یه دیزاینر میشناسم که خیلی هم حرفه ای نیست
اما توی لیست تعرفه هاش برای سایت های شرکتی با جوملا یا وردپرس زده 500 -700 هزار تومان !
خیلی بده که یه مرجع برای قیمت گذاری نیست !!!
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون
ولی من یه دیزاینر میشناسم که خیلی هم حرفه ای نیست
اما توی لیست تعرفه هاش برای سایت های شرکتی با جوملا یا وردپرس زده 500 -700 هزار تومان !
خیلی بده که یه مرجع برای قیمت گذاری نیست !!!
طبق پست های دوستان در این تاپیک
فکر کنم هرکی کم بگیره ضرر کرده :d
من خواستم پول بگیرم زیر 500 تومن نمیدم.
یه هاست و دومین خوب هم براش ردیف میکنم !
آخه با cms دیگه 100 و 200 واقعا یه جورایی کافیه، چون دیگه هممون میدونیم نهایتا چهار تا قالب رو تغییر میدیم میشه قالب جدید و کم پیش میاد از صفر کسی بنویسه
درسته
ولی من از چندتا از آشناهامون که شرکت دارند پرسیدم
گفتند حدود 400 تومن پول دادند و سالی هم 100 تومن بابت هاست و دامین میدند !!!
اگه کم بگیریم در مقابل اینها ضرر کردیم
اگه هم زیاد بگیریم شاید منصفانه نباشه !
به نظرم بهتره به جیب طرف نگاه کرد اگه دیدیم میتونه پول خوب بده چرا نگیریم ؟!
بعدش هم منو شما میدونیم که این قالب بیشتر از مثلا 100 تومان نمی ارزه
اون بابایی که مثلا شرکت تاسیساتی داره از کجا سر در میاره ؟!
وجدان جای خودش ولی به نظرم ارزش کارو نباید پایین بیاریم!
طراحی بغیر از دانش نوعی هنر هست. باید ببینی چقدر می ارزه و .... قیمت مصوب نمی تونه داشته باشه!
---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------
ببین عزیر مسئله فقط قالب و جای بلوک ها نیست! شما وقتی میگی طراحی خیلی چیزا درگیرش میشه! مثلا طراحی لوگو و هدر و .....
خوب بستگي داره كدوم روشي كه اين دوستان گفتن بخوايد طراحي انجام بديد اگه مي خواين از اولش بنويسيد و طراحي كنيد خب بايد طرحي كه طرف مي خواد رو ازش بگيريد و ببينيد چي مي خواد و خودتن زمان براي پروژه پيشبيني كنيد ببينيد چه قدر وقت مي گيره بعد روش قيمت بزاريد به نظر من كه توي طراحي قالب اينا مثلا قيمت پايه اينا معني نداره بايد ببينيد طرف چي مي خواد بعد قيمت بدين (شانسي قيمت ندين :d)
به نظر من کسی نمیاد رو هوا قیمت بده ! اول سوالی چیزی میپرسن از طرف که چی میخواهد !
اون قیمت پایه که میگید میشه برای طراحی خالی قالب استفاده کرد و برای بقیه امکانات و سرویس ها هزینه رو بالا ببریم
الان خود من به نسبت طرح هر صفحه قیمت میدم ! برای مثال صفحه اول یک طرح ، صفحه پست ها یک طرح دیگه ، صفحه برگه های یک طرح دیگه یا نه همش مثل هم چون به نظر من کار اصلی همین طرح های مختلف هست ! حالا میتونید در کنار تعرفه هاتون یک امکانات دیگه بذارید به عنوان هاست رایگان ولی پولشو توی طراحی میگیرد . این کارا میشه انجام داد برای قرار دادن قیمت پایه که نسبت به اون و نیاز مشتری کم یا زیاد کنیم