ممنون از نظراتتتون
اما یک مشکل دیگه ای هم هست هتزنر هزینه راه اندازی داره.
و هزیش به مزاطب از یک سرور اختصاصی در ovh بیشتر است.
من نمیدونم مثلا چه مشکلی میتونه برام در ovh پیش بیاد.
اخه اولین سرور من است.
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون از نظراتتتون
اما یک مشکل دیگه ای هم هست هتزنر هزینه راه اندازی داره.
و هزیش به مزاطب از یک سرور اختصاصی در ovh بیشتر است.
من نمیدونم مثلا چه مشکلی میتونه برام در ovh پیش بیاد.
اخه اولین سرور من است.
دوست عزیز
ببینید توی OVH حتما باید به شبکه اش وارد باشید تا از سرویس ها استفاده کنید
مثلا برای مجازی سازی باید ای پی ها و شبکه رو درست کانفیگ کرده باشید و اگر نه در عرض 12 ساعت ای پی شما بلاک می شه
و تقریبا می شه گفت توی این انجمن به جز چند نفری نصب و کانفیگ میکروتیک رو روی این دیتاسنتر بلد نیستند یعنی سریع ابیوز می اد چون توی کانفیگ شبکه به مشکل بر می خورند
مثلا برای اینکه بخوایید یه سرور مجازی لینوکس استفاده کنید باید یه رنج 4 تایی بخرید و ......
به هر حال بهتره قبل از اینکه اقدام به خرید سرور کنید حتما توی انجمن جست و جو و از دوستان راهنمایی بخواید تا کمکتون کنند
در مورد هتزنر درسته خیلی راحت تر از ovh هست اما مخلفات زیادی داره : هزینه نصب و فلکسی پک و ..........
که باعث می شه هزینه سنگین تری نصبت به OVH داشته باشه
در Hetzner مشکلی نبوده تا جایی که دیدم کاملا مناسب هست
همینه دیگه یکی پیدا نمیشه این سرورهارو بدون مخلفات به ما بده.
مجبورم برم ovh ، راستی اینجا آموزش از کانفیگ سرور اختصاصی در ovh داره؟ خریداریم.(البته به قیمت مناسب)
توی انجمن گشتم رایگانش نبود.
غیر از این دیتاسنتر دیگه دیتاسنتری نمیشناسم چون هرکی از این دو دیتاسنتر سرور میخوان.
برای اینکه تازه کار هستید
از Hetzner استفاده کنید
ولی اگه سرور خوب می خوای ovh از نظر پورت خیلی بهتر از Hetzner است
من نمیدنم اگه من از ovh سرور بگیرم.
یعنی یک نفر توی این انجمن بلد نیست با ovh کار کنه که کانفیگ مخصوص را به من آموزش بده؟
من واسطه ای جز آقای فرانتورک (شرمنده که اسمشون رو نمیدنم) پیدا نکردم که تجربه کافی کار با این دیتاسنتر رو دارند.
صد البته کسایی هستند که تجربه کار با این دیتاسنتر رو دارند و من نمیشناسم و همینجا از آنان معضرت میخواهم که اسمشون رو نگفتم.
با سلام پارسیان هستم..درمورد oVH هم آموزش تو انجمن بنده گذاشتم
http://www.webhostingtalk.ir/f14/40677/?highlight=
http://www.webhostingtalk.ir/f14/40678/?highlight=
بقیه آموزش ها هم در ایام عید میزارم...ولی همین 2 تا برای شروع کار کافی هست دوست عزیز
OVH کلا سرعتش خیلی خوبه اما hetzner بدتره !
البته OVh بیشتر از hetzner قانونمند هست !