سلام
تفاوت اکانت این سایت با اسکریپت های لیچر چیه؟
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
تفاوت اکانت این سایت با اسکریپت های لیچر چیه؟
ممنون
اکانت bayfiles.com هم اضافه شد !
دوستان زیاد سوال می کنن که ایا باقی سایت ها هم ساپورت میشه، در جواب باید بگم که سایت هایی که درخواست زیاد بشه که اضافه کنیم رو در صورت امکان اضافه می کنیم، مثل Bayfiles.com که اضافه کردیم
سایت uploaded.to مشکل داره موقع لیچ میگه اکانت کار نمیکنه
و یه درخواست این که extabit.com رو هم اگه اضافه کنید میشه گفت کاملا پوشش میدید
چون بنده سایت دانلود دارم و با سایت های خارجی زیادی سر و کار دارم و میتونم بگم تو همه سایت ها و پست ها از این سایت هست
اگه اضافه بشه خیلی عالی میشه
ممنون
1- بهتر بود تیکت میزدید بابت مشکلتون
همونجوری که بیشتر افراد می دونند سایت uploaded.to محدودیت استفاده از Bandwith داره، برای همین ما به مشکل خوردیم، افرادی که تیکت زدیم براشون توضیح داده شده که ما چند تا اکانت دیگه هم اضافه کردیم ولی بازم مشکلی داره، برای همین در حال مکاتبه با این سایت هستیم که اگر امکانش باشه ازشون یک اکانت نامحدود تهیه کنید.
2- در مورد سایت extabit هم همونجوری که گفتم اگر درخواست ها زیاد باشه اضافه می کنیم
دوستان سوال زیاد کردند که ایا میشه لینک ها مستقیم شده رو به سرور دیگری لیچ کرد یا نه، در جواب باید بگم بله، شما می تونید لینک مستقیم رو از سایت Expressleech بگیرید و به سرور خود لیچ کنید (این مورد بیشتر به درد وبمستر ها میخوره، مخصوصا سایت های دانلود)
یک سفارش ثبت شد !!!!!!!!!
پرداخت با موفقیت انجام شد !
سلام
از این به بعد تمام این سایت ها هم کار خواهند کرد !!
دوستانی که اکانت تهیه کردند فقط همونجوری که توی عکس زیر میبینید باید روی تیکت استفاده از سایت Real Debrid کلیک کنید !
این حالت رو همین امروز صبح تونستیم مشکلش رو حل کنیم، مشکل Uploaded.to هم حل شده و به زودی اسکریپت رو Update می کنیم که اون هم کار کنه
دوستان خیلی عالی هست .. واقعا سایت بی نظیری هست ...
برای خرید اکانت تردید نکنید فقط کافیه یکبار امتحان کنید !