پاسخ : مشورت در مورد تاسیس یک سایت با ایده نسبتا جدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mesut
ممنون از همه دوستان :53:
این سایتی که دادید ، به نظر من کار اصلیش همون رتبه بندی هست . و کاری به بازاریابی نداره . حداقل اینکه من اینطوری دیدم
اما هدف من این هست که بعنوان مثال شرکت x بمدت 10 روز ( فرقی نمیکنه ) 1آفر ارائه میده و ما با لینک معرف خودمون میزاریمش توی سایت .
این سایت دقیقا هدفش بازاریابی و کسب درآمد آن است. تا جایی که شده و سرویس دهنگان قسمت بازاریابی whmcs را فعال گذاشته بودند لینک های ورود به سایت آنها همان لیتنک بازاریابی می باشد.
همچنین قسمتی برای ثبت آفر های همه شرکت های عضو بصورت رایگان در ستون سمت راست سایت دارد.
موضوع سایت هم که رتبه بندی سرویس دهنده هاست چیزیست که شما گفتید : بعد هرطور شده ( :d ) بازدیدکننده جذب سایت میکنیم
بنده یوزر mesut هستم
دیشب یوزر اصلیم یعنی همین ToooPDL مشکل داشت و لاگین نمیشد ؛ بخاطر همین با یه یوزر دیگه تاپیک زدم.
الان حل شده دیگه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H.G.N
با سلام
دوست عزیز در صورت درخواست دامین هم برای اینکار داریم WebHostingClub.ir به معنای باشگاه میزبانی وب ایران می توان گفت .
در صورت تمایل برای همکاری پیام بدید - قالب وردپرس هم برای این سیستم طراح و آماده سازی شده است و فقط پشتکار میخواد.
سلام . دامین برای این کار یکی زیرنظر دارم و 99 همون رو ثبت میکنم .
درمورد قالب ؛ آی دی شما رو دارم ، لطفا بیاید یاهو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamtermi
بله به نظر من هم ایده خوبی هست ولی نیاز به مشورت با شرکت های بزرگ هاستینگ نیز دارید.
ممنونم از شما . انشالله این کار رو خواهیم کرد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
این سایت دقیقا هدفش بازاریابی و کسب درآمد آن است. تا جایی که شده و سرویس دهنگان قسمت بازاریابی whmcs را فعال گذاشته بودند لینک های ورود به سایت آنها همان لیتنک بازاریابی می باشد.
همچنین قسمتی برای ثبت آفر های همه شرکت های عضو بصورت رایگان در ستون سمت راست سایت دارد.
موضوع سایت هم که رتبه بندی سرویس دهنده هاست چیزیست که شما گفتید : بعد هرطور شده ( :d ) بازدیدکننده جذب سایت میکنیم
حالا ما به هدف این سایت یا سایتهای دیگه کاری نداریم . هرچند بازم کار ما متفاوت هست ، فقط و فقط آفر میزاریم با لینک خودمون. بررسی و . . نداریم ما .
به نظر من بهتره که از آپ تایم برای رده بندی هاستینگ ها استفاده کنی.
مثلا هاستینگ x آپتایمش 99 درصد که مغلومه در رده های بالاتری قرار میگیره.
ولی باید در این مورد هزینه کنید که واستون برنامش رو بدید بنویسن.
ایده خوبیه همه دوستان همه چیز رو گفتند
اما یک چیز مهمی که هیچ کس بهش اشاره نکرد
این که مشابه و رقیب بی همتا برای این کار شما
همین وب هاستینگ تاک خودمون هست
شما خودت حساب کن دیگه ابر فروشنده ها و سرویس دهنده ها اینجا میان سر میزنن تاپیک میدن با هم رقابت می کنن
مشتری های تازه کار یا حرفه ای میان اینجا در مورد فروشنده ها نظر میدن چونه میزنند و با یک ارتباط و صمیمیت سرویس تهیه می کنند
در کل که وب هاستینگ تاک اومده این خرید و فروش رو با ارتباط و امکان تعامل بالا فراهم کرده
حالا کاری که شما می خواهید انجام بدید مثل این که برید مستقیم توی گوگل سرچ کنید هاستینگ خوب با تخفیف یا ......
مسلما بنده سخصا ترجیح میدم توی وب هاستینگ تاک با فروشنده سر و کله بزنم بعد خرید کنم تا این که بیام توی چنین سایتی
حالا باز هم این فقط نظر شخصی بنده است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
ایده خوبیه همه دوستان همه چیز رو گفتند
اما یک چیز مهمی که هیچ کس بهش اشاره نکرد
این که مشابه و رقیب بی همتا برای این کار شما
همین وب هاستینگ تاک خودمون هست
شما خودت حساب کن دیگه ابر فروشنده ها و سرویس دهنده ها اینجا میان سر میزنن تاپیک میدن با هم رقابت می کنن
مشتری های تازه کار یا حرفه ای میان اینجا در مورد فروشنده ها نظر میدن چونه میزنند و با یک ارتباط و صمیمیت سرویس تهیه می کنند
در کل که وب هاستینگ تاک اومده این خرید و فروش رو با ارتباط و امکان تعامل بالا فراهم کرده
حالا کاری که شما می خواهید انجام بدید مثل این که برید مستقیم توی گوگل سرچ کنید هاستینگ خوب با تخفیف یا ......
مسلما بنده سخصا ترجیح میدم توی وب هاستینگ تاک با فروشنده سر و کله بزنم بعد خرید کنم تا این که بیام توی چنین سایتی
حالا باز هم این فقط نظر شخصی بنده است
ممنون از نظر شما
قرار نیست سایت مختص " بنر گذاشتن محض" باشه .
100% در مورد هرمطلب ویا آفری که قرار داده میشه ، توضیحات خود هاستینگ و نظرات برخی مشتریانش رو هم قرار میدیم .
ضمن اینکه هستن خیلی از سرویس دهنده هایی که سابقه فراوان دارن و اصلا 1بار هم نیومدن وبهاستینگ تاک . .
انشالله با پیشنهادات و راهنمایی های دوستان ، 1 سایت کامل رو راه اندازی کنیم .