پاسخ : .:.هدیه ی نوروزی تدبیر سرور.:. 50% تخفیف خرید سرور مجازی آمریکا ، کانادا ، سوئیس ، آلمان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
UserWht
قیمت ماه اول: 9000 تومان!!!!!! رو 7000 تومان کنید تا سفارش بدیم .
متوجه نشدم!! قیمت چیزی هست که ذکر شده
پی نوشت: فکر میکنم با بقالی اشتباه گرفتید!
پاسخ : .:.هدیه ی نوروزی تدبیر سرور.:. 50% تخفیف خرید سرور مجازی آمریکا ، کانادا ، سوئیس ، آلمان
اقا من کد تخفیفو میزنم برای 512 ولی باز تو صورتحساب میزنه 25000 !!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vanish
اقا من کد تخفیفو میزنم برای 512 ولی باز تو صورتحساب میزنه 25000 !!!!
واسه منم به همین صورته
لطفا درست کنید
سلام.
بله متاسفانه ما پس از به روز رسانی سیستم مدیریتیمون این مشکل در بخش کدهای تخفیف ایجاد شده! یعنی ظاهرا اعمال میشه اما در فاکتور اعمال نمیشه!
4 سفارش بود که همکار بنده حدود 3 ساعت پیش به صورت دستی ویرایش کردن. میتونید پرداخت کنید تا برای اماده سازی اقدام بشه
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
سلام.
بله متاسفانه ما پس از به روز رسانی سیستم مدیریتیمون این مشکل در بخش کدهای تخفیف ایجاد شده! یعنی ظاهرا اعمال میشه اما در فاکتور اعمال نمیشه!
4 سفارش بود که همکار بنده حدود 3 ساعت پیش به صورت دستی ویرایش کردن. میتونید پرداخت کنید تا برای اماده سازی اقدام بشه
موفق باشید
من متوجه نشد
خب من که 512 میخوام یعنی ابتدا 25 تومن پرداخت کنم بعد از طرف 12.5 تومن داده میشه ؟!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Subaru
من متوجه نشد
خب من که 512 میخوام یعنی ابتدا 25 تومن پرداخت کنم بعد از طرف 12.5 تومن داده میشه ؟!!!
با عرض سلام
نه این کار نیازی نیست
شما سفارش رو که دادین یه تکیت بزنین بخش سرور مجازی ما سریعا فاکتور رو درست میکنیم تا بتونید 50 درصد پرداخت کنید.
موفق باشید
البته اصولا نیازی به ارسال تیکت هم نیست! و ما سریعا بعد از ثبت سفارش تخفیف رو اعمال میکنیم
سلام.
مشکل بخش کدهای تخفیف برطرف شد و به صورت اتوماتیک میتونید از تخفیف استفاده کنید.
موفق باشید
فروش ویژه فقط تا 15 فروردین ماه ادامه خواهد داشت.
درود
جناب کشاورزیان خواستم خرید کنم انگار ایمیلم توی سامانه اکسپایر شده بود براتون ایمیل رو پ.خ میکنم پیگیری کنید ممنون.