الان دقیقا میخواید چکار کنید ؟ دامنه رو انتقال بدید ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اره میخوام دومین هام رو منتقل کنم چند تا دومین و برای انتقال با انواع خطاها مواجه میشم
شرکت ثبت کننده (که همه دوستان هم میشناسن ایشان رو) هیچ گونه همکاری برای انتقال نمیکنه
حالا دوستان میشه انواع مشکلاتی که سر راه انتقال وجود داره رو بگن؟
مثلا یکی از دوستان گفته وضعیت دومین باید client transfer prohibited این نباشه ؟ خوب چگونه باید تغییر ش بدم
یا یکی دیگه از دوستان گفته هیچ سرویس رایگانی نباید بر روی دومین فعال باشه ؟ این حرف درسته ایا اگه درسته چگونه سرویس های رایگان رو غیر فعال کنم
درود
شما میتونین از آموزش ما استفاده کنین
چگونگی انتقال دامنه بین اکانت های Directi-کاکو هاست | هاست | وب هاستینگ | فایل هاستینگ | دامین | نمایندگی هاستینگ
فکر میکردم از صحبت هایم متوجه میشوید که این مقدار توضیحاتی که شما برای انتقال دادید رو بنده بلد هستم
مشکل این هست که عمل موو سرویس با خطا مواجه میشود و این طور که از سرچ در سایت های ایرانی متوجه شدم این که اکثر دوستانی که در این عمل با خطا مواجه شدند نتونستن جوابی از دیگر دوستان دریافت کنند و همه هی اومدن گفتن موو کن درست میشه!!!!!!!
دوست عزیز اگر بخوای می تونی اطلاعات کنترل پنلت رو پیغام خصوصی کنی تا چک کنم. ما ریسلری به طور مستقیم داریم، بلکه بتونم مشکل شما رو حل کنم.
موفق باشید.
دامنه شما lock هست
اول از همه باید unlock بشه که اینکارو باید از شرکتی که خریدین بخواین
تا وقتی ام که چراغش سبزه امکان انتقال هست البته فقط directi به directi
واسه انتقالم فقط باید customer id پنل جدید رو داشته باشید که موقع انتقال بعد از زدن گزینه move service توی پنل دامنه قبلی customer id جدید رو وارد کنید
بعدم انتقال انجام میشه