دوست عزیز! میتونن ببینن ولی خب با یه سرعت خیلی داغون و یا کند! {هاست ایران دیگه اینقدر داغون نیستش که!}
نمایش نسخه قابل چاپ
درود بر شما ،
برای شروع هاست اشتراکی می توانید تهیه کنید. تحقیق شما قبل از خرید رو تحسین می کنم.
فقط سعی کنید سرور میربان شما در اروپا (یا آمریکا) باشد. همچنین با توجه به زمینه سایت شما ، آپتایم در این مورد حرف اول رو میزنه که باید بهش توجه ویژه ای کنید.
موفق باشید.
با سلام خوشحال می شویم که در این زمینه با شما همکاری داشته باشیم.....
دامنه .org به اضافه 15 مگابایت هاست فقط 9750 تومان
با پشتیبانی کامل و کمک در راه اندازی کامل اسکریپت
به نظر من این مناسب ترین سرویسی که می تونید گیر بیارید.
دامنه .org به اضافه 15 مگابایت هاست به مناسبت عید 1391
دوست عزیز با هر هاستی که کار خواستید بکنید قبلش هم نوع فعالیتتون رو بهشون بگید و هم سایر مسائل رو باهاشون هماهنگ کنید
بنظرم هاست اشتراکی جواب میده
اما چون میگید دیتابیس زیاد مصرف میکنه میتونید در کنارش یک دیتابیس بیشتر و جدا هم (بدون هاست) از سرویس دهنده تون بگیرید، چون تمام هاستهای اشتراکی محدودیتهای فراوانی برای دیتابیس قرار میدن
دوست عزیز پست قبل از من را فراموش کردید نقل قول کنید !!
شما 4 خط توضیحات واقع بینانه ی اینجانب برای ایشون رو نادیده گرفتید و فقط لینک رومدنظر قرار دادید؟
همچنین توجه من به بخش مطرح شده برای تاپیک نبود، اما هرچه هست نوشته ام پیشنهاد من ، میخواهید اصلا آفاق اندیش رو پیشنهاد کنم؟ :53:
موفق باشید دوست من
نقل قول:اگه اشتباه از من بوده عذر میخوام :)کد:اما چون میگید دیتابیس زیاد مصرف میکنه میتونید در کنارش یک دیتابیس بیشتر هم (بدون هاست) ازشون بگیرید،
مخلص شما هم هستیمنقل قول:
میخواهید اصلا آفاق اندیش رو پیشنهاد کنم؟
ما خودمون اینجاییم. یک سرویس هم توی نت نفروختیم:دی فکر کنم قیمت باب دل مشتریان اینترنتی نیست وگرنه تو امضام حتما لینک و تبلیغ میزاشتم
فقط هدف یکم شناختن اسم شرکت هست که اونم برای برنامه های آتی مونه
با احترام به دوست عزیزم و یادآوری ایشان، پست اصلاح گردید ...
هلند و المان بگیرید
همینطور که دوستان گفتن بله برای شروع هاست اشتراکی بسیار مناسب هست اگه هاست اشتراکی خواستید در خدمتم در امضا به وبسایتم سر بزنید حتما