چه جنس هاي دارين عزيز براي فروش ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چه جنس هاي دارين عزيز براي فروش ؟
ممنون از دوستاني كه كمك كردند...
بزگترين مشكل من هزينه ارسال يا همون پسته كه اخيرا خيلي افزايش پيدا كرده
درباره سايت هم بايد بگم تقريبا 1.5 ميليون سرمايه دارم و مي خوام يه كار حرفه اي بكنم نه اينكه جمعه بازار راه بندازم
اينكه كنار فروشگاه يه مركز دانلود هم داشته باشم فكر خيلي خوبيه
دركل ايده زياد ميشه واسش طرح كرد ولي مسئله اينكه آيا ايده جواب ميده يانه اونم تو شرايط خراب فعلي
درباره اين سيسنم هاي پستي مثل پارس پيك يا فروتل يا ايران ماركت سنتر هم چيز زيادي نميدونم بايد دربارش بيشتر تحقيق كنم تا بتونم با ريسك كمتري اين كارو شروع كنم
چرا؟
من چند بار هم گفتم تنها مشكل من هزينه هاي پسته
چون درباره همه چيش تحقيق كرده بودم الا پست (نمي دونستم اينقد هزينه ها پست زياد شده) من درگاه بانك دارم و فكرم اين بود كه كار فرستادن محصولات فروخته شده رو خودم انجام بدم.(البته تو فكرم استفاده از سيستم هاي واسطه پستي هم بود ) مشكل از اينجا شروع شد
تو بعضي از سايتها ديدم يه سي دي 3000 تومن با هزينه ي پستش ميشه 6000 تومن آخه اين يه كم با عقل جور در نمياد چون اون سي دي هم چيز خاصي نيست ولي مشتري داره
دوست عزیز هزینه پست پیشتاز 3000 تومان تا 3600 تومان هست.در پست ارسالی دو گزینه مشتری داره. پست سفارشی نیز موجود است. که هزینش 1600 تومانه.. این بستگی به مشتری داره که چه نوع ارسالی رو انتخاب کنه.اگر عجله داره پست پیشتاز.. اگر نه سفارشی رو.. گرچه اینم بگم فکر نکنید چون هزینه یک محصول مثلا سی دی 3 تومان هست با 3 تومان پیشتاز میشه 6 تومان پس ارزشی نداره!! نه عزیز.کسی که خرید اینترنتی میکنه یعنی به آن محصول نیاز داره و تو دسترسش نیست و براش هزینه پست زیاد مهم نیست.پس مطمعن باشید هزینه پست بالاتر هم باشه میخره! وگرنه کسی که مثلا محصول شما سرکوچش 1000 تومانه نمیاد تو اینترنت از شما بخره!! تو اینترنت معمولا مشتری هایی میاد که به یک محصول نیاز مبرم دارند و هر جوری باشه میخرندش..
روزهای اول گرانی بله ما هم مشکل داشتیم اما الان عادت کردند و ما حتی گزینه پست سفارشی رو از پنلمون برداشتیم و فقط پیشتاز میفروشیم.. مشتریهامونم داریم..