چطور ؟ مگه vmare تقسیم نمیکنه به چند vps ؟ ما باید اول یه سیستمی داشته باشیم بعد vmare رو نصب کنیم روش که بعد تقسیم کنیم یا نه ؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
چطور ؟ مگه vmare تقسیم نمیکنه به چند vps ؟ ما باید اول یه سیستمی داشته باشیم بعد vmare رو نصب کنیم روش که بعد تقسیم کنیم یا نه ؟!
داداش ببین شما یه مجازی ساز نصب می کنید که کارش مدیریت و هر چی که فکرش رو می کنید
بعد شما باید دستی سرور رو به هر چند تا وی پی اس می خواید تقسیم کنید
تا زمانی که سرور نداشته باشید ما هر چی بهتون آموزش بدیم . شما نمی تونید یاد بگیرید
پس اول سرور رو تهیه کنید
با بیان ساده تر در تکمیل گفته ی دوستمون شما اینجوری در نظر بگیرید که مجازی ساز در واقع os یا operating system شماست و شما هر وقت سرور رو ریستارت کنید دوباره بالا بیاد میتونید از کامپیوتر خودتون به اون os که همون مجازی ساز شماست وصل شید و بعدش روش مجازی سازی کنید.ولی خوب بهتر بود نگم os.برای این گفتم که بهتر متوجه بشید
از استارتر یه سوال دارم
شما می خواید سرور اختصاصی بگرید بعد سرور مجازی بفروشید !؟
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
نیازی به تهیه سرور نیست ، روی لوکال میشه همه کار کرد ، من همین الانشم بعضی کارهام رو اول روی لوکال تست می کنم (یک esxi نصب کنید با 3تا سرور مجازی روش : ویندوز،لینوکس،میکروتیک)
با درود
دوست عزیز برای یاد گیری میخواین پیشنهاد بنده. روی سیستم خودتون نصب کنین بدون هیچ هزینه ای و یاد بگیرید.
یا روی 1 سرور مجازی ( وی پی اس ) میتوانید نصب کنید.
اگه واسه فروش میخواید میتوانین سرور اختصاصی تهیه کنید و هر اموزشی خواستید در انجمن موجود هست. جایی هم مشکلی داشتید میتوانم بهتون کمک کنم.
با تشکر
برای یادگیری بهتره سرور تهیه نکنید ! چون برای مخارجش باید وی پی اس بفروشید! ، که با این سطح فعلی شما مشتری بدبخت بیچاره میشه ، جسارت نباشه ، سطح فعلی!
برای یادگیری از اون جهت چیز دقیقی پیدا نکردید که با هیچ کدوم از مفاهیم آشنایی ندارید ، به خوندن مطالب در فروم و جاهای دیگه ادامه بدید ، مطمئن باشید کم کم چیزهای زیادی یاد خواهید گرفت
مشکلاتتون هم در انجمن بیان کنید هر کس در حد توانش کمکتون می کنه
مگه سرور داشته باشن نمی تونن یاد بگیرن
من خیلی ها رو میشناسم که با سرور شروع کردن و خیلی بهتر از اینکه رو سیستمش استفاده کنه یاد گرفته