پاسخ : مشکلی عجیب با هاست و بن شدن ای پی
سلام رفیق مشکلت حل شد؟
اخه منم همین مشکل رو دارم الان از 2 تا هاست سرویس میگیرم که 2 تاشون برای من قط شده
ولی با کامپیوتر های دیگه و چیز پی ن مشه بهشون دسترسی پیدا کرد
و یه چیز دیگه من دوستم از همون سرویس دهنده ای که من سرویس گرفتم گرفته و من به
سایت اونم نمیتونم سر بزنم ولی خودش میتونه
ممنون میشم دوستان کمک کنید
در ضمن 2 تا هاستمم cpanel 11 هست
نه عزیز مشکل حل نشد
من همه چیز رو تست کردم ست کردن dns جدید تعویض دامین رو اون هاست تعویض اسکریپت و ... مشکل سایت من با اون هاست رفع نشد و فایروال ای پی رو بن میکرد وقتی ای پی شما بن میشه یعتی دیگه نمیتونید به هیچ کدوم از سایتای روی اون سرور دسترسی داشته باشید پس اگر شما نمیتونید به سایت دوستتون که روی اون سروره دسترسی داشته باشید یه چیز طبیعیه چون ای پیتون بلوک شده
این مشکل من رو فقط خودم نداشتم همه داشتن که مشکل هم صددرصد از هاسته.البته نمیدونم چرا یدفعه اینجوری شد روی اون هاست و مدیر جوان اون هاستینگ هم نتونست درستش کنه و مجبور شدم برم روو یه هاسته دیگه
مرسی دوست عزیز بابت جوابت
پس فکر کنم باید برم رو یه هاست دیگه
بازم ممنون بابت جوابت
سلام
اقا منم این مشکلو با هاستم دارم
ولی مال من خیلی ناجور تره
مودم رو که ریست میکنم Ip جدید میگیرم 2 دقیقه نشده دوباره بلاک میشه
هی باید آی پیم رو به هاستم ایمیل کنم تا بازم کنه
دوباره که آی پی عوض میشه همون آشو همون کاسه
به پشتیبانی هم که میگم ، میگه فقط شما هستید که مشکل دارین مال بقیه سالمه !
هاستم رو ریست کرد درست نشد
بهش میگم رنج آی پی منو آزاد کن میگه نمیکنم ، نمیدونم شایدم بلد نیست
میگه بیا پولتو بدم بورو یه هاست دیگه ، ولی من نمیخوام چون هاستش ارزونه !
چی کار کنم درست شه ؟ دق کردم.
بعضی سرورها به دلیل کانفیگ ناقص فایروال این مشکلات براشون پیش میاد و میبینید که فایروال سرور به همه چی گیر میده و نمونه این مشکل پیش میاد برای مشتریان
مدیر سرور میتونست به راحتی حل کنه این مشکل رو
مرسی از جوابت آخه مدیر سرور میگه فقط منم که این مشکل رو دارم ، من و برادرم از این هاست دو تا سایت خریدیم ، دوتا مونم با وردپرس کار میکنیم ، یه جا خوندم که میگفت اشکال از قالب ورد پرسه ، آخه ما از یه سایت قالبای پریمیوم دانلود میکنیم و ترجمش میکنیم سایت رو هم خیلی رفرش میکنیم ،یعنی جفتمون با یه آی پی دو تا cpanel با admin ورد پرس رو باز میکنیم، ولی بعضی وقت ها که تنهایی وارد سایتمون میشیم هم بلوکه میشیم حالا هر چی به ذهنم اومد گفتم شاید مشکل یکی از اینا باشه مدیر سایت هم میگه من با پنج سال سابقم چیزی به عقلم نمیرسه اگه میخوای بیا پولتو بگیر بورو یه هاست دیگه ! ولی میترسم رو یه هاست دیگه این مشکل بازم برام پیش بیاد .
اگه شما راهنمایی دارین بگین به مدیر سرور بگم شاید حلش کرد .
راستی حتی یه بار کل هاستم رو پاک کرد از اول ساخت .
من الان دچار اين مشكل شدم- كمك