پاسخ : فیس بوک درآمدش از کجایه؟
منبع رو میخای چیکار اینو یه بچه دبستانی هم تشخیص میده ... گربه محض رضای خدا که موش نمیگیره ...
پ نه پ فیسبوک رو زدن جهت رفاه حال بشریت و ارتباط هر چه بهتر با دوستان و شرکت سازنده و آزادانه در مباحث روز از جمله مباحث سیاسی
منبع هم میخای راستگو ترین و بیطرف ترین بنگاههای سخن پراکنی رادیو فردا یا بی بی سی رو بخون اونایی که اشاره کردی (فارس - کیهان و ... ) دروغ میگن و بر ضد منافع ملی همیشه خبر مینویسن !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FILMHOO
بیشترین درآمد فیسبوک از طریق کمکها یا بهتره بگیم جوایز دولتی تامین میشه به منظور القای سیاستهای دولت آمریکا و هدایت هر چه بهتر افکار عمومی ...
جاسوسی و ... !
باز بگید !
بزرگترین شبکه ی اجتماعی جهان نیازی به درامد نداره اگر خوب فکر کنیم پول خودش به سراغ این شبکه میره
شرکت های بزرگی که حاظر هستند برای تبلیغات در این شبکه ی ارتباطی میلیون ها دلار پول بدند اگر کمیفکر کنیم میبینیم که این حرف دوستان هم درست خیلی وقت ها سیاست خیلی از کشورها خط دهی میشه
باالخره خودش یه نوع درامد سازی هست
بخشی از درامد حاصل از فروش اطلاعات مردوم به ارگان های اطلاعاتی حکومت های مختلف
این دیتابیسش خیلی قوی هست تو این موضوع
بله این کاری هست که اکثر سرویس دهنده های اینترنت انجام میدند
فکر میکنید یاهو ما را خیلی دوست داره تمام history ها را نگه میداره
اصلا یک مثال ساده از مملکت خودمون شما نمیدونم امتحان کردید یا نه من تا حالا 2 بار دانشگاه عوض کردم هر سری شماره شخصی خودما دادم بعد از یک هفته میبینم روزی 3 تا پیام تبلیفاتی برام میاد خوب مشخصه شماره ی من فروخته شده به شرکت های تبلیغاتی حالا فیس بوک این همه ایمیل در اختیار داره ببینید چه میکنه
البته باید بهشون حق داد
فیسبوک هم درآمد های نهان داره . . . نمیشه منکر شد . . . : d
اما درآمد اصلیش از Target Marketing ه . . . ;;)
فیس بوک هزاران راه داره برای کسب در آمد تبلیغات applocatopn ها که برای معروفیت باید پول بدن پیج ها.
اسپانسر ها و راه های بیشمار زیاد دیگه ای که وقتی شما یه دیتا بیس متشکل از 700 میلیون انسان داشته باشین اگر هر کدوم از این 700 میلیون هزار تومن به شما بدن مبلغ رو حساب کنید همه چیز به میزان کاربرایی که دارین بستگی داره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
داودی
جاسوسی و ... !
باز بگید !
جان من یعنی اونهایی که میخوان جاسوسی کنن، لنگ فیسبوک موندن؟!!!...
توییتر که از پروموت کردن افراد در suggested ها و همچنین ، توییت های تبلیغاتی درامد داره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhy
جان من یعنی اونهایی که میخوان جاسوسی کنن، لنگ فیسبوک موندن؟!!!...
بنده تیکه انداختم بهشون