بعضی از دوستانی که اینجا دم از طراحی اختصاصی میزدند و میگویند که طرح میزنیم و فرداش ریپ میکنن و فلان یک نگاه به سایت های خودشون بندازن !!! ایده برداری بکنید اما کپی نکنید !
من جای شما خجالت کشیدم !
موفق باشید !
نمایش نسخه قابل چاپ
بعضی از دوستانی که اینجا دم از طراحی اختصاصی میزدند و میگویند که طرح میزنیم و فرداش ریپ میکنن و فلان یک نگاه به سایت های خودشون بندازن !!! ایده برداری بکنید اما کپی نکنید !
من جای شما خجالت کشیدم !
موفق باشید !
بهتره به دیتاسنترش اطلاع بدی 3 سوت ساسپند می کنند و اخطار میدن اگه دوباره تکرار کنه هم سایتش رو حذف می کنند
دیتاسنتر هیچوقت اینکارو نمیکنه .نقل قول:
بهتره به دیتاسنترش اطلاع بدی 3 سوت ساسپند می کنند و اخطار میدن اگه دوباره تکرار کنه هم سایتش رو حذف می کنند
شما فرض کنم یه فایل تورنت در وسعت زیاد پخش میکنه فقط ابیوزش رو دریافت میکنی در صورتی که شاید چندین هزار دلار ضرر زده باشی فقط مواردی رو بررسی میکنه که واقعا برای مسائل حقوقی یا منابع سخت افزاری دیتاسنتر خطر خاصی ایجاد کنه همین !
سلام
دوستان راه های زیادی برای جلوگیری از رپ شده قالب هست دوستان من طراحی قالب میکنم کسی بخواد قالب درست حساب باشه و رپنشده ببنده در خدوتم
باریکلا به شما!
میگم این راه هایی که بلدید شامل دیدن تاریخ تاپیک هم میشه؟!
قالب وب سایت من 2 بار ریپ شد .
2 بارش رو با اشخاصی که ریپ و منتشر کرده بودم تماس گرفتم و مسالمت آمیز صحبت کردم و برداشتن .
البته یه کوچولو هم تهدیدشون کردم که به پلیس فتا شکایت میکنم ! (بعید میدونم پلیس فتا کاری کنه)
پی نوشت : تاریخ رو الان دیدم . امیدوارم به درد آیندگان بخوره 8-|
Closed