پاسخ : واگذاری مشتری های سرور مجازی - تمدید حدودا هفتصد هزار تومان ماهانه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
تاریخ سرور کانادا: 10/03/2012
قیمتش هم $193.00
از هاست پلیس تهیه شده
======================
تاریخ سرور آمریکا: 17/03/2012
قیمتش هم $385.00
از آریاسرور تهیه شده
قیمت پست اول زیاد هست، اشتباه شده بوده با دو سرور دیگه
مشتری ها هم ایرانی هستند و ریالی پول میدن
این قیمت ها که گفتین به دولار هست
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
در صورتی که مشهد هستین تشریف بیارین شرکت که ازتون بگیریم!
مبین جان این که ایران زندگی نمیکنه که مشهد هم باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
در صورتی که مشهد هستین تشریف بیارین شرکت که ازتون بگیریم!
متاسفانه ایران نیستم، بودم هم تهران بودم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehdi_Enter
این قیمت ها که گفتین به دولار هست
بله
سلام و عرض ادب
در صورت تمایل لیست یوزر های سرور کاناداتون رو همینطور که الآن لیست کردید برای بنده بفرستید.
چیزی به نام دلار دولتی وجود خارجی نداره! پس قیمت های کاذب و رویایی پیش خودتون فرض نکنید... دلار در بهترین حالت 1900 تومان هست.
و مورد دیگه اینکه دقیقا به چه گونه ای میخواین واگذار کنید؟ آیا بابت این واگذاری مشترکین هزینه ای هم میخواین!؟ (علاوه بر هزینه ی خود سرور که پرداخت کردید..)
سرور آمریکا نیاز نمیشه.
در صورت تمایل توضیحات کامل رو برای بنده بفرستید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
سلام و عرض ادب
در صورت تمایل لیست یوزر های سرور کاناداتون رو همینطور که الآن لیست کردید برای بنده بفرستید.
چیزی به نام دلار دولتی وجود خارجی نداره! پس قیمت های کاذب و رویایی پیش خودتون فرض نکنید... دلار در بهترین حالت 1900 تومان هست.
و مورد دیگه اینکه دقیقا به چه گونه ای میخواین واگذار کنید؟ آیا بابت این واگذاری مشترکین هزینه ای هم میخواین!؟ (علاوه بر هزینه ی خود سرور که پرداخت کردید..)
سرور آمریکا نیاز نمیشه.
در صورت تمایل توضیحات کامل رو برای بنده بفرستید
این لیست هر دو سرور هست، هم آمریکا و هم کانادا
حتما هست که من گفتم ;)
250$ برای هزینه هایی که باید تا اخر ماه برای این مشتری ها انجام بدم میگیرم، مورد دیگری هم نیست
توضیح هم از اونی که توی پست اول بود کامل تر فکر نمی کنم کسی که بخواد سرویس رو واگذار کنه بده
سلام
شماره تماس میدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
این لیست هر دو سرور هست، هم آمریکا و هم کانادا
حتما هست که من گفتم ;)
250$ برای هزینه هایی که باید تا اخر ماه برای این مشتری ها انجام بدم میگیرم، مورد دیگری هم نیست
توضیح هم از اونی که توی پست اول بود کامل تر فکر نمی کنم کسی که بخواد سرویس رو واگذار کنه بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobinhost_suport
سلام
شماره تماس میدید
00447883674038
یا از طریق Skype
Parham.iran
یک نکته دوست عزیز چطوری حساب کردین شما مجموع دوتا سرور حدودا حساب کنید 600 دلار هر دلار هم 2000 تومن که میشه 1200000 هزار تومن کجا دلار دولتی میدن
از این نظر میگم که فرض کنید من خریدار هستم باید دلار که حساب کردین از کجا تهیه کنم (با نرخ دولتی میشه به عبارتی با هم 781200)
فکرمیکنم این صحبت دیگر خریدارن هم باشه اگر شما تضمین مکنید که با دلار دولتی شارج میشن سروها که بشه روی این یپشنهاد فکر کرد
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
و یک نکته دیگر اینکه چقدر در کل به شما هزینه باید داده شود جهت در یافت سررو و یوزرها ها این موضع را نگفتید دقیاقا فقط هزینه شارج هست یا هزینه شارج+ یه هزینه که بابت این یوزرها خواهید گرفت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
یک نکته دوست عزیز چطوری حساب کردین شما مجموع دوتا سرور حدودا حساب کنید 600 دلار هر دلار هم 2000 تومن که میشه 1200000 هزار تومن کجا دلار دولتی میدن
از این نظر میگم که فرض کنید من خریدار هستم باید دلار که حساب کردین از کجا تهیه کنم (با نرخ دولتی میشه به عبارتی با هم 781200)
فکرمیکنم این صحبت دیگر خریدارن هم باشه اگر شما تضمین مکنید که با دلار دولتی شارج میشن سروها که بشه روی این یپشنهاد فکر کرد
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
و یک نکته دیگر اینکه چقدر در کل به شما هزینه باید داده شود جهت در یافت سررو و یوزرها ها این موضع را نگفتید دقیاقا فقط هزینه شارج هست یا هزینه شارج+ یه هزینه که بابت این یوزرها خواهید گرفت
من به چه دلیلی باید به نرخ دولتی برای کس دیگه خرید کنم ؟؟ اگر خود فردی که سرویس رو میگیره می تونه که هیچی، اگر نه همون 2000 تومن رو باید بده، من خودم هم به صورت محدود به دلار دولتی دسترسی دارم
مورد دوم ذکر شده قبلا
پس فکر میکنم 99% افراد این امکان که دلار دولتی بخرن ندارن پس هرکی که بخره سود که نمیکنه باید ماهی 500 هزار تومن هم از جیبش بابت فقط شارج سروها بده
سود که نمیکنه 500 هم ضرر میکنه
اینشالله که یک مشتری خوب گیرتون بیاد و دسترسی به دلار دولتی هم داشته باشه وگرنه کسی این امکان نداره که بخره
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
پس فکر میکنم 99% افراد این امکان که دلار دولتی بخرن ندارن پس هرکی که بخره سود که نمیکنه باید ماهی 500 هزار تومن هم از جیبش بابت فقط شارج سروها بده
سود که نمیکنه 500 هم ضرر میکنه
اینشالله که یک مشتری خوب گیرتون بیاد و دسترسی به دلار دولتی هم داشته باشه وگرنه کسی این امکان نداره که بخره
موفق باشید
نکته : لازم نیست حتما مشتری ها روی همین سرور باشن ;)