پاسخ : مشکل در سرور ویندوز خواهشا یکی جواب بده
نقل قول:
با تشکر از رحمان هوشیار مدیر انجمن
سلام
تیکه خوبی بود
یوزر من فقط عضو دایم هست نه مدیر
هیچ وقت هم دوست ندارم مثل مدیرانی باشم که جز تاپیک بستن و اخطار ارسال کردن کار دیگه ای یاد ندارن
حداقل تو انجمن باید چند تا مدیر دست و درمون و فعال داشته باشیم که نصف تاپیک ها بدون پاسخ نمونه
حرف من سر این هست که شما چیزی را که شاید خودتون برای کاربرانتون رایگان انجام میدید یا جزء وظایف خودتون میدونید ؛ به کاربر طوری معرفی میکنید که انگار همه جا به همین صورت هست
ما اگر نتونیم هوای همکار خودمون را داشته باشیم و کاربر را درست توجیه کنیم که دیگه سنگ رو سنگ بند نمی مونه
یک مثال براتون می زنم
بهروز را که باید بشناسید (( مستوفی )) دو سرور از ما گرفته بود
یکی از سرورهای IBSng بود و دیگری میکروتیک
ما سرویس ها را کامل تحویل دادیم
خیلی جاها این دو را رایگان به هم متصل می کنن و خیلی کارهای دیگه
ولی ما انجام نمی دیم
بهروز هم سر همین موضوع یک تاپیک زدن ولی اسمی از ما نبرد تا خودم توضیح دادم
اونجا بود که متوجه شد همه جا به یک صورت نیست و هرشرکت یا گروهی یکسری قوانین خاص خود دارد
ایجا هم دقیقاً همینطوری هست
وقتی میگیم برو شکایت کن و پولتو بس بگیر , حرفی هست که بدون اطلاع از توافق بین سرویس دهنده و سرویس گیرنده زدیم
و احتمال داره کاربر سر همین حرفی که شما زدید و فکر کرده همه جا همینطوری هست با سرویس دهنده فعلی به مشکل برخورد کنه و در نهایت همه می دونن چی میشه
با سابقه ای که از سال 2009 در انجمن دارید برای من این مورد عجیب بود
به هر حال موفق باشید
مانت کردن CD ویندوز - فکر نکنم جز پشتیبانی باشه - جز اصل موضوع vps فروختن هست - پس این شرکت برای مانت کردن 5 هزار تومن بخواهد دریافت کند ؟ به نظر شما زور نیست؟
من با این آقای باز کننده تاپیک صحبت حضوری و فیزیکی و چت آنلاین انجام دادم -فهمیدم که بعضی از هاستینگ ها هستن که از بی سوادی و توجیح نبودن ملت بی گناه سو استفاده میکنن
از قوانین آمریکا خشک تر و قانون مدار تر نیست - که سرو رمدیریت نشده خریداری کردم = cd windows تیکت زدن قراردهند - تا سه بار پشتیبانی رایگان انجام دادن وبعد از آن 10 دلار برای مدیریت کامل درخواست کردن
پس نیتجه گیری که میکنیم
این هاستینگ سو استفاده کرده است
براي رفع مشكل به من پيام دهيد ، با تشكر