قالب ها و افزونه های کمی داره. اگه یه تیم تشکیل بدید و بخش های ضعیف فارسیش رو پوشش بدید حرف نداره
نمایش نسخه قابل چاپ
قالب ها و افزونه های کمی داره. اگه یه تیم تشکیل بدید و بخش های ضعیف فارسیش رو پوشش بدید حرف نداره
چند سال پیش در یک نظر سنجی بهترین cms شده بود
همکار نبود؟
لطفا نام اون دامنه که دارید رو برام ب خ کنید
شاید ما بودیم
در حال حاضر
18,359 افزونه به همراه 1,422 قالب حرفه ای به طور رایگان در دسترس عموم قرار داده شده.
در صورتی که قصد راه اندازی چنین سایتی را دارید توصیه میکنم وضع رو خرابتر از این نکنید...به وردپرستون برسید...پشتیبانی این سیستم در ایران سالهاست که راه اندازی شده و بعد از مدتی سرعت بسیار کمی به خودش گرفته...نخستین ترجمه دروپال توسط irdrupal.com منتشر شد...fadrupal.ir مسئولیت ترجمه افزونه ها رو به عهده گرفت و پشتیبانی دیگر این سیستم که فعالتر از بقیه است drupalcms.ir در حال حاضر نسخه تقریبا مناسبی از دروپال فارسی رو منتشر میکنه.وبسایت جدید دروپال پرشین هم که توسط کمپانی aquia ساپورت میشه در حال راه اندازی است که متاسفانه آن هم کاری از پیش نبرده است ... drupalpersian.com
به جای اینکه به فکر راه اندازی پشتیبانی برای این سیستم بسیار قدرتمند بیفتید برای کمک به هم وطنانتون و اگر عشق به دروپال دارید در انجمن های سایت های موجود کمک کنید.مسلما شمایی که دروپال رو حتی نمیشناسید و تاپیک براش باز میکنید کاری به جز اینکه آبروی این سیستم رو ببرید نمیتونید بکنید.چرا که نه وردپرس است نه یک سیستم چند کیلوبایتی وبلاگ نویسی ... طرفداران خاص خودشو داره با دانش بسیار بالا و اونها رو هم به هیچ وجه نمیتونید ساپورت کنید.
lموفق باشید
!!!!!
صرفا به خاطر داشتن دامنه می خواهید همچین کاری کنید؟ منم دامنه از گوگل دارم، پشتیبانی بخش اکتنشن رو به عهده بگیرم؟
دوستان دقت کنید، صرفا بخاطر داشتن دامنه، اگه اطلاعاتی درباره ی کاری ندارید اون کار رو شروع نکنید وگرنه شکست می خورید.
البته یه احتمال هم هست که این تاپیک برای این بود که ببینید چقدر هوادار داره، و اطلاعات جامعی دارید، ولی پس چرا هنوز شروع نکرده، دنبال همکار می گردید؟ به ما چه ربطی داره؟ :|
آرزوی موفقیت برای شما می کنم و پیشنهادم اینه که به همون ثبت دامنه و فروش لایسنس بپردازید، میتونید موفق تر باشید، به هر حال موفق باشید.
پ.ن: تاپیک دنبال نمیشه، جواب اگه خواستید بدید، تاپیک رو نمی خونم.
با درورد
من یکی از ادمینهای drupalpersian.com هستم. فعلا سایت را من و هادی فرنود مدیریت میکنیم. بارها در سایت و در جاهای مختلف اعلام کردیم که نیاز به همکاری داریم. اما متاسفانه هیچ کس همکاری نمیکنه.
ما هم دو نفر بیشتر نیستم از طرف خود دروپال مسئول محتوای پارسی شدیم. اگر کسانی مایل به همکاری هستند خوشحال میشم توی سایت drupalpersian.com عضو شوند و اعلام آمادگی کنند.
ارادتمند
امیر منصوری
سلام خدمت دوستان عزیز
در مورد پشتیبانی این سیستم باید عرض کنم که ارائه خدمات برنامه نویسی و انتشار افزونه ها و.... جدید و بهتر باعث رشد این سیستم و سیستم های دیگر میشود.همچنین در مورد اینکه صرفا با یک دامین برای راهندازی سایت اقدام کنیم حرف خنده داری هست دوست عزیز مطمئن باشید تخصص مناسبی پشت این کار وجود داره!بنده ساپورت میکنم و شما از سایت جدید ما استفاده کنید و لذت ببرید.
در مورد عزیزی که فرمودند به ثبت دامنه و لایسنس بپردازیم ممنون از نظر شما لازم نمبینم جواب انتقاد بی مورد و بچگانه شما رو بدم! ریجستر وب و ایران لایسنس بخش کوچکی از فعالیت بنده و گروهم در اینترنت هست و این فعالیت سابقه چند ساله دارد.که میتوانید از کاربران متخصص و پر سابقه همین انجمن در مورد بنده سوال کنید.
اما در کل این تاپیک برای دریافت فید بک های مثبت استفاده از این سیستم زده شده و هدف من این هست که دوست داران دروپال رو بشناسم و ازشون دعوت به همکاری کنم پس انتقاد های وارد شده نابه جا و بی مورد هستند!
موفق باشید و همیشه قبل از پاسخ به یک تاپیک سنجیده و عاقلانه فکر کنید.
همیشه از دروپال دوری کردم. اما دلیلش بی سوادی و عدم جذابیت و ضعف های آن و .... نیست که برعکش هم سوادش هست هم جذابیت داره و تقریبا نقطه ضعف نداره. دلیل دوری من از دروپال فقط و فقط شخصیت طرفداران آن بوده. افرادی که با دروپال کار می کنند همیشه فکر کرده اند تافته جدا بافته هستند.
البته اینجا از آقای امیر منصوری و نوع رفتار و پاسخشان خوشم آمد اما خداییش شخصیت e-741 را ببینید!