پاسخ : انجمن هاستینگ فارسی داشته باشیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kian
منظور من از نداشتن اعتبار کافی این هست که به خاطر وجود مباحث غیرقانونی مانند وی + پی + ان و .... و همچنین عدم وجود اعتبار سنجی کافی برای اکثر فروشندگان اینجا که مانند شبح چند روزی ظاهر میشند و سر یه عده رو کلاه میذارند و دوباره غیب میشند و بعد از یه مدت که آب ها از آسیاب افتاد دوبار ظاهر میشند و روز از نو و کلاهبرداری از نو .... ، به همین خاطر شرکت های معتبر ایرانی خیلی کمتر از حد انتظار به اینجا لوگین می کنند ( اگر چه تعدادی از آنها در اینجا عضو هستند)
ولی در سایتی webhostingtalk.com کلیه فروشندگان معتبر توسط مدیران اونجا کاملا اعتبار سنجی میشند و سپس بهشون اجازه فروش و فعالیت تجاری داده میشه. و این کار باعث معتبر بودن webhostingtalk.com شده که همگان بر اعتبار اون اذعان دارند
لطفا پست من رو با دقت بخونید و سپس بدون تعصب اظهار نظر کنید !
هر کسی هم که به قول شما بخواد از کسانی که آفر برای فروش توی این انجمن مطرح می کنند خرید کنه حق تشخیص و انتخاب داره. لزومی نداره با هر پست فروش کاربر اقدام به خرید اون کنه
و اما این مطلب رو هم باید بگم که در زمینه ی هاستینگ شرکت های معتبر که در این انجمن عضو باشند نیازی به خرید از کاربران ندارند تا با بوجود همچنین فضایی بخوان دیگه لاگین نکنند و انجمن وب هاستینگ تاک اصلی هم خوب مشخص هستش باید هم مخاطبهای بیشتری داشته باشه چون قبل از این انجمن بوده و عملکردش در سطح جهانیه
پاسخ : انجمن هاستینگ فارسی داشته باشیم
باسلام
واجب شد که جواب یه سری از سوالها رو بدیم! کاربرانی که میفرمایند شرکت به اصطلاح بزرگ ایران در انجمن حضور ندارند باید بگویم که چرا حضور دارند منتهی نیازی برای حضور محسوس نمیبینند!
در مورد بخش دوم که ما باید مسئول این باشیم که یکی رو تایید کنیم یکی رو خیر باید عرض کنم متاسفانه در بازار هاستینگ ایران به علت جَنبه کَم یک سری از افراد امکان انجامش نیست و در مورد خریدی که شما انجام میدید به صراحت در بالای سایت ذکر شده که
نقل قول:
۴- مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین میباشد و انجمن وب هاستینگ تالک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد.
در ادامه نبود این فرهنگ در بازار ایران که یک نمونه بارزش اینکه اگر دقت کنید سایت در چند رو گذشته در دسترس نبود دلیل نداشتن شعور و فرهنگ کافی یک سری از افراد بود که سرورهای سایت رو زیر حمله برده بودند. دامنه حمله هم میلیونی بودش :)
در آخر ممنون از این پیشنهاد شما
تایپیک بسته شد
موفق باشید