پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی فرانسه - OVH/Kimsufi - جوان سرور - JavanServer.com
هزینه نصب میکروتیک ؟ شمت می گیرید یا دیتا سنتر ؟
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی فرانسه - OVH/Kimsufi - جوان سرور - JavanServer.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadho
سلام
چون دقیقا سرویس ها همون سرویس دیتاسنتر هست و داره فروخته میشه و خود دیتاسنتر هم فکر نمیکنم اجازه بده ارتقا بدن...
البته خوشحالم که جوان سرور مستقیما اعلام کردند از کجا تهیه میشه...
چون بعضی دوستان میگند شبکه خصوصی :دی....که واقعا جای تعجب داره..
سرور های ما نه از OVH نه از kimsufi از هیچ کدوم تهیه نمیشه!!! ما هر یوزری که سرورش رو تمدید کنه بهش پنل میدیم!!! ولی نه توی OVH نه kimsufi فکر نکنم کسی بتونه پنل بده!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
کد PHP:
Cpu: Intel Atom or celeron 1.20+ GHz
HDD: 1TB
Ram: 2 GB
BW: 5TB on 100Mbps Uplink
Self Managed
Price: 17 UK Pound
قیمت پوند به روز محاسبه میگردد
53,550 تومان ماهانه
روی این میشه ویندوز کرک شده نصب کرد؟ یعنس kvm بگیریم خودمون ویندوز نصب کنیم
نه متاسفانه نمیشه! البته با ویندوز 2008 میتونم بهتون با تخفیف این سرویس رو بهتون بدم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
هزینه نصب میکروتیک ؟ شمت می گیرید یا دیتا سنتر ؟
هزینه نصب رو خود ما به ازای هر وی پی اس 5000 تومان میگیریم!
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
سرور های ما نه از OVH نه از kimsufi از هیچ کدوم تهیه نمیشه!!! ما هر یوزری که سرورش رو تمدید کنه بهش پنل میدیم!!! ولی نه توی OVH نه kimsufi فکر نکنم کسی بتونه پنل بده!!!!
از این فکرا زیاد نکن :دی چون میشه داد!
یعنی OVH کیفیت پورتش از Equinix بهتره؟
نقل قول:
کیفیت پورت ovh حرف نداره! این رو هرجایی برید بهتون میگند!
مخصوصا اگر دانلود و آپلودتون در اروپا باشه واقعا خودتون پی به قدرت شبکه ovh میبرید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver
یعنی OVH کیفیت پورتش از Eqinix بهتره؟
Equinix هم از بهترین ها بود و هست! و OVH هم جای خودشو داره!
بهتر و بدتری رو باید تجربه کرد!
درسته من فک کنم شما بیشتر ovh رو از لحاظ کیفیت قبول داری ولی Equinix هم خداییش پورتش خوبه ها :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver
درسته من فک کنم شما بیشتر ovh رو از لحاظ کیفیت قبول داری ولی Equinix هم خداییش پورتش خوبه ها :d
این تاپیک فروش هست ، تاپیک مقایسه نیست! ولی در کل جفتشون خوبند! البته Equinix که شما میفرمایید فکر کنم منظورتون پرایوت لایر سوئیس هست! که OVH رو من بیشتر از پرایوت لایر قبول دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
خیلی جالب هست که سرورها در دیتاسنتر OVH هستند ولی اصلا پنل و ... ربطی به OVH نداره!
شرمنده آقای مسعودی تاپیک شما اینطوری اسپم میشه ولی خوب این دوستمون دوستان دارند حقیقت رو عوض کنند و اون چیزی که خودشون میخواند جلوه بدن..
شما اگر شبکه خصوصی داشتید و کلو کرده بودید امکان ارتقا در تمامی سرویس ها همچنین ارتقا پورت وجود داشت در صورتی که ما هیچ تفاوتی بین سرویس شما و OVH , kimsufi نمیبینیم!
پس طوری نخوایند وانمود کنید که غیر این هست...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
کیفیت پورت ovh حرف نداره! این رو هرجایی برید بهتون میگند!
مخصوصا اگر دانلود و آپلودتون در اروپا باشه واقعا خودتون پی به قدرت شبکه ovh میبرید!
بنده از این دیتاسنتر سرور دارم
پورت دانلود عالیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadho
خیلی جالب هست که سرورها در دیتاسنتر OVH هستند ولی اصلا پنل و ... ربطی به OVH نداره!
شرمنده آقای مسعودی تاپیک شما اینطوری اسپم میشه ولی خوب این دوستمون دوستان دارند حقیقت رو عوض کنند و اون چیزی که خودشون میخواند جلوه بدن..
شما اگر شبکه خصوصی داشتید و کلو کرده بودید امکان ارتقا در تمامی سرویس ها همچنین ارتقا پورت وجود داشت در صورتی که ما هیچ تفاوتی بین سرویس شما و OVH , kimsufi نمیبینیم!
پس طوری نخوایند وانمود کنید که غیر این هست...
1- اینجا تاپیک فروش آقای مسعودی هست
2- شما مشتری ما نیستین که اثبات کنم
3- اونایی که مشتری ما بودن اثبات شده به 2 نفر تاحالا پورت 2 هم دادیم!!
4- در پیام خصوصی سوالی داری بفرمایین
5- آقای مسعودی ببخشید دخالت کردیم توی تاپیک