پاسخ : کدوم ماژول پرداخت آنلاین را بخرم بهتره ؟
100% پیشنهاد میشه از فراسو تهیه کنید !...نیاز هم نیست همه رو تهیه کنید ...فقط 1 یا 2 بانک کارهای درگاهش رو انجام بدید و بعد ماژول های مربوطه رو تهیه کنید.
بانک ملت یا پارسیان
بیشتر ملت
دانلود کن یا برو با بانک صحبت کن ببین خودشان بهت می دن
خودشون میدن
معمولا
رفتیم بانک گفتن سفته 2 میلیونی باید بگذارید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
خودشون میدن
معمولا
رفتیم بانک گفتن سفته 2 میلیونی باید بگذارید
کدام بانک رفتین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VatanDC
اقا فرق میکنه ، چرا میگید فرق نمیکنه بره دوروز دیگه یه فاکتورش پول برگشت بخوره نفهمه ضرر بکنه
جناب به نظر من اگه برای کسب و کار خودت میخوای مشکلی پیش نیاد از ماژول استاندارد استفاده کن که بهترین گزینه فراسو هستش
شما مثلا فکر می کنید چون این نسخه ی پریمیموم داره میفروشه پشتیبانیش اینه که اگه مشکلی پیش بیاد ضرر رو به عهده میگیره؟ باید بگم خیر چون اینا هم یه چیزی میگن و باز هم مقصر شما هستید
در ضمن میتونید این ماژول رو تست کنید اگر مشکل یا باگی داشت برای تست شخصی می تونید تعویض کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepastian
شما مثلا فکر می کنید چون این نسخه ی پریمیموم داره میفروشه پشتیبانیش اینه که اگه مشکلی پیش بیاد ضرر رو به عهده میگیره؟ باید بگم خیر چون اینا هم یه چیزی میگن و باز هم مقصر شما هستید
در ضمن میتونید این ماژول رو تست کنید اگر مشکل یا باگی داشت برای تست شخصی می تونید تعویض کنید
عزیزم باگ چیزی نیست که با یه بار امتحان پیدا بشه
هرکسی یه روشی انتخاب میکنه من گفتم بهتره بخری ،نسخه خریداریش خوبیش به اینه ولی باز مدیریت برای پرداخت ها شده داره ، ولی دوستان هم رایگان رو معرفی کردن حق انتخاب با خودتونه
قبل از تهیه ماژول باید اول درگاه بانک رو دریافت کنید
به نظر بنده در حال حاضر بانک پاسارگاد هم امکانات خوبی داره و هم در واگذاری درگاه سختگیری نمیکنه
و به افراد حقیقی هم درگاه میده
در خصوص بانک ملت اطلاعات زیادی ندارم
برای دریافت درگاه از پاسارگاد می تونید به لینک زیر مراجعه کنید
::. Pasargad Electronic Payment co. - شرکت پرداخت الکترونيک بانک پاسارگاد .::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VatanDC
عزیزم باگ چیزی نیست که با یه بار امتحان پیدا بشه
هرکسی یه روشی انتخاب میکنه من گفتم بهتره بخری ،نسخه خریداریش خوبیش به اینه ولی باز مدیریت برای پرداخت ها شده داره ، ولی دوستان هم رایگان رو معرفی کردن حق انتخاب با خودتونه
بنده هم نگفتم که با یه بار امتحان باگ پیدا کنم. گفتم اگه فکر میکنید که مشکلی در سیکل پرداخت ایجاد کنه این ماژول, با یکبار تست میشه فهمید و اگر هم مشکلی داشت کسی مجبور نکرده کسی رو که از ماژول free استفاده کنه
برا ی whmcs ماژول بانک ملت رو از شرکت فراسو خریدم و خیلی خوب داره کار می کنه