هر اس ام اس 10.5 تومان
بانک شهر مشهد برای اعتباری و دائمی همراه اول رو داریم.
می تونیم با خط 2000 ارسال کنیم تا در صورت عدم دریافت اس ام اس ، هزینه اس ام اس نرسیده به کاربر به حسابتون برگرده فقط قیمت اس ام اس کمی گرون تر میشه. (ولی به نفعتون هست! )
نمایش نسخه قابل چاپ
هر اس ام اس 10.5 تومان
بانک شهر مشهد برای اعتباری و دائمی همراه اول رو داریم.
می تونیم با خط 2000 ارسال کنیم تا در صورت عدم دریافت اس ام اس ، هزینه اس ام اس نرسیده به کاربر به حسابتون برگرده فقط قیمت اس ام اس کمی گرون تر میشه. (ولی به نفعتون هست! )
ارسال به کد پستی های مشهد هر واحد پیامک فارسی ۹۵ ریال
sms.ardindata.com
با سلام
بانک شماره کل کشور (آپدیت شده سال 90)
به تفکیک اعتباری و دائمی
ارسال بر اساس کد پستی (تهران.مشهد و...)
ارسال با پیش شماره 1000 و 3000
قیمت هر عدد پیامک 99
در صورت خرید پنل 98
هر چقدر پیامک بیشتر باشه کمتر هم میشه
دو پنل کاربری
بازگشت هزینه پیامک های نرسیده به مقصد
با تشکر
سلام
هر پیامک 10.5 تومان و در صورت ارسال زیاد تعرفه کمتر میشه.
ارسال با شماره 8 رقمی رند 30002223
بانک شماره موبایل سراسر کشور با جدیدترین آپدیت در اختیار شما قرار میدهیم که قابلیت ارسال بر اساس دائمی و اعتباری را نیز دارد.
موفق باشید
البته همونطور که مستحضر هستيد سامان سيستم در چند زمينه به طور فعال در اينترنت فعاليت ميکنه:
1. گروه سما گستر هستش که در بخش برنامه نويسی فعال هستش.
2. عصر اس ام اس که در بخش ثبت دامين ملی، بين المللی، هاست، سرور مجازی و کولوکيشن در ديتاسنتر تبيان فعاليت ميکنه.
3. زرين پال هستش که به طور قطع آشنایی داريد.
4. دپارتمان نوين پيامک هستش که در بخش ارسال اس ام اس انبوه فعاليت ميکنه و با 3 اپراتور 1000، 2000، 3000 طرف قرار داد هستش و همچنين با 2 اپراتور ارسال اس ام اس انبوه 5700 و 5400 هم طرف قرار داد هستش.
اينکه شما تو يکی از بخش ها ناراضی هستيد (البته نظر شما هستش و قطعا اگر ناراضی هستيد سامان سيستم شرايط برگشت وجه رو هم بهتون گفته 100%) دليل بر عدم ارائه خدمات با کيفيت از سمت شرکت نيست. L-)
100 % این شانس من بوده که یکمی با سامان سیستم کارامون بهم خورده
من در بخش سما , نوین پیامک با گروه سامان سیستم خیلی بیچارگی کشیدم
پ.ن 1 : هیچکس منکر خدمات عالی گروه سامان سیستم نیست
پ.ن 2 : من برای نوین پیامک در خواست برگشت وجه کردم که با وجود بیش از 1 ماه که گذشته , اتفاقی نیفتاده!!!