می تونید توی سایتهایی مثل سایت های بک آپ ثبت نام کنید و از فضاهای cloud آنها با خیال راحت استفاده کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
می تونید توی سایتهایی مثل سایت های بک آپ ثبت نام کنید و از فضاهای cloud آنها با خیال راحت استفاده کنید
با تشکر از دوستان :
هاست پیشنهای آقای irlogo :
هاست ایشان نامحدود واقعه ای نمی باشد و با توجه به پهنای باند انتخابی میتوانید هاست را انتخاب کنید که با توجه به دوبرابر شدن هزینه هاست فعلی برای کار ما مناسب نبود
هاست پیشنهای آقای bepad :
این هاست بیشتر از سه برابر هاست خریداری شده برای دانلود خود سایت میباشد و به صرفه نیست
هاست پیشنهای آقای mehrshad.ho :
با توجه به مذاکرات انجام داده شده جواب ایشان با توجه به تاپیکی که زدند مقایرت دارد!!!
متاسفانه در این مورد نمیتوانیم میزبان شما باشیم چون باید به به ازای فایل های شما فضای بک آپ خریداری کنیم و به صرفه نیست
هاست پیشنهای آقای shivahost :
با توجه به هاست پیشنهای با تمامی امکانات نامحدود پس از خریداری گفتند خیلی محدود هست و مجبور به کنسل کردن پنل شدیم که هنوز هزنیه برگشت داده نشد!!!
دوستان vatanmusic و pardishosting لطفا وب سایت و ... را در همین تاپیک اعلام کنند و در صورتی که کسی از دوستان آفر خوبی داره معرفی کنه
هاست مورد نیاز :
فضا 300 گیگابابت اطلاعات تمامی نرم افزار میباشد و یک بار بر روی هاست آپلود میشود و هیچ گونه دانلودی ندارد و به صورت نسخه پشتیبان استفاده میشود
از قیمتا معلوب بود سرویسا :دی
تا چقدر می خواید هزینه کنید؟
ادرس سایت اصلی ما :
نوین پردازش عصر پردیس ، پردیس هاستینگ ، پردیس هاست ، پردیس میزبان ، پردیس وب هاست ، پردیس وب هاستینگ
پلان هاست دانلود :
نوین پردازش عصر پردیس - سبد خرید
اگه به عنوان بک آپ فقط استفاده می کنید و دانلودی ندارید . ماهی 30 می تونم تقدیم کنم.
اول اینکه در این تاپیک بنده هیچ آفر ندادم و مطمئن باشید اگر در توان سرویس های شیوا هاست بود مستقیما در همین تاپیک شما آفر داده می شد.
دوم اینکه در تاپیک آفر ویژه شیوا هاست یعنی این تاپیک: آفر ویژه هاست نامحدود به مناسبت دهه فجر (40%) در پست های شماره 3 و شماره 7 با رنگ قرمز نوشته شده : مقررات و تعاریف استفاده نامحدود که شما اصلا به آن توجه نکردید. و سپس با ورود به سایت ما از طریق کلیک بنر پست اول یعنی این لینک : هاست حرفه ای لینوکس باز هم حاضر نشده اید مقررات و تعاریف استفاده نامحدود را مطالعه کنید و خیلی با عجله اقدام به ثبت سفارش کرده اید.
نکته جالب اینکه در چت با من خواستید bluehost را از نظر نامحدود بودن برای ما مثال بزنید و گفتید نا محدود یعنی بلوهاست! و البته در پاسخ شما گفتم که مقررات و شرایط ما دقیقا که نه اما تقریبا ترجمه بلوهاست می باشد. شاید شما تا حالا از بلوهاست سرویس نداشته اید اما سایت مرکز پیامک فوتبال ما مدت هاست روی بلوهاست میزبانی میشود.
در هر صورت حتی با اینکه ظرف مدت 4-5 ساعت بیش از 18 گیگ از پهنای باند ما مصرف کرده بودید باز هم عدم سازگاری سرویس ما با درخواست شما را پذیرفتیم و گفتیم ظرف 48 ساعت آینده هزینه شما هم برگشت داده می شود. و مشکلی هم نیست.
در هر صورت همه دوستان حتما قبل از تهیه سرویس سعی کنند همه مقررات سرویس دهنده را مطالعه کنند. و شما نیز کار بسیار درستی کردید که همین روز اول با من صحبت کردید. چراکه اگر 3 روز بعد شما 200 گیگ مصرف کرده بودید دیگر امکان برگشت هزینه شما نبود و بی چون و چرا اکانت شما هم حذف می شد.