خوب مجازی ساز که stable بوده روی هارد های قبلی با هارد ssd چگونه مشکل پیش می آید؟:39:
نمایش نسخه قابل چاپ
با دروود
ببنید،مشکل اساسی که هم اکنون درایو های SSD با آن روبرو هستند،میان افزار(Frameware) می باشد و نه مجازی ساز یا هر چیز دیگری!و این میان افزار به سبب آنکه هنوز انجنان پیشرفت نکرده است ممکن است سبب از دست رفتتن داده های این درایو ها شود (چه بر روی HDD و چه بر روی SSD این امکان هست اما با این دشواری،درصد خطا و از دست دادن بیشتر می شود)
دروود بر شما
امکان بستم RAID هست،اما من هیچ جا ازسخنانم را نمی بینم که گفته باشم" نمیشه روش حساب کرد " و یا دست کم سخنی گفته باشم که این را برساند!همانگونه که گفتم احتمال از دست دادن اصلاعات شما بر روی درایو های سخت نیز هست اما بر روی درایو های جامد(solid state drive)به هر دلیلی(که پیشتر در مورد آن سخن گفته شد)بیشتر است!اما از سرعت دستیابی بیشتر و دیکرد در پاسخگویی و همچنین خرابی های مکانیکی نسبت به درایو های سخت کمتر است!
سلام.
ما در حال حاظر بیش از 100 هارد دیسک SSD برای کاربرانمون روی سرور هاشون نصب کردیم و در حال کار هستند.
در حالت های مختلف RAID شده و یا به صورت Single SSD و در هر دو حالت مشکلی وجود نداشته چون عمر SSD ها معمولاً بسیار بیشتر از HDD هست و همینطور در صورت failure به حالت read-only درخواهد اومد و در این حالت شما کماکان قادر خواهید بود که از اطلاعات روی اون SSD نسخه پشتیبان تهیه کنید.
من شرکتی که این تاپیک رو ایجاد کردند نمی شناسم ولی کار بسیار پسندیده ای کردند که سرویس های جدید رو با آخرین فن آوری دارند ارائه میکنند. (نظر شخصی)
با تشکر.
تایید میشوند
این پلن
Plan : DF-VPS-512-WS
VDS OS : Windows/Linux
VDS Ram : 512 MB ECC Ram
VDS HDD : 100 GB SATA or 10 GB SSD
VDS BW : Unlimit on 100Mbit or 1024GB on 1000Mbit
VDS IP :1
با 1 گیگ رم چند میشه؟
هزینه با رم 2 گیگ ؟ امکان افزایش ssd هست ؟
این دیتا سنتر اروپا هست یا آمریکا ؟ امکانش هست یک هارد ssd اختصاصی روی این برای من بگرید ؟