پاسخ : چه جوري روي يك وي پي اس ريسلر نصب كنم
پشتیبانان شبکه ، میزبانی وب - طراحی وب - ثبت دامنه و سیستم مدیریت محتوا
به نظرتون چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میپسندید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سایت بانک پارسیان رو اینا زدن و پشتیبانی میکنن.
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
دوست عزیز ،
قصد جسارت ندارم ولی اینجا ایرانه ، تا حدی باید توقعاتتون رو از خدمات دهندگان بیارین پایین. یکی مثل من که خودش دیتا سنتر نداره ، خدمات رو از یه جا میگیره ، میده به شما. توکار هاست هم تا دلت بخواد قطعی و خرابی پیش میاد ، در کل نباید خودتو خیلی اذیت کنی .
یه سری از جاها هستند که از cloudlinux استفاده میکنند. با کلود هاست فرق میکنه ولی چند تا مزیت داره :
1. پایداری سرور رو میبره بالا
2. به هر هاستی یه مقدار منابع اختصاص میده
کلا اینجوری هست که هر سایت رو قرنطینه میکنه و بهش یه مقدار منابع اختصاص میده.
اگر کسی بیش از حد استفاده کنه، اون سایت فقط دان میشه و همه کیفیت بالا میگیرند + اینکه اگر مثلا یه سایت مورد حمله واقع بشه هم همین وضعیت رو داره . در کل نباید سخت گیری کرد. نمیگم مشکل از شماست نه تجربه بد زیاد داشتین ولی همه بد نیستند + اینکه تو دنیا هر چقدر پول بدی آش میخوری.
موفق باشید
پاسخ : چه جوري روي يك وي پي اس ريسلر نصب كنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
osanloo.morteza
پشتیبانان شبکه ، میزبانی وب - طراحی وب - ثبت دامنه و سیستم مدیریت محتوا
به نظرتون چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میپسندید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سایت بانک پارسیان رو اینا زدن و پشتیبانی میکنن.
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
دوست عزیز ،
قصد جسارت ندارم ولی اینجا ایرانه ، تا حدی باید توقعاتتون رو از خدمات دهندگان بیارین پایین. یکی مثل من که خودش دیتا سنتر نداره ، خدمات رو از یه جا میگیره ، میده به شما. توکار هاست هم تا دلت بخواد قطعی و خرابی پیش میاد ، در کل نباید خودتو خیلی اذیت کنی .
یه سری از جاها هستند که از cloudlinux استفاده میکنند. با کلود هاست فرق میکنه ولی چند تا مزیت داره :
1. پایداری سرور رو میبره بالا
2. به هر هاستی یه مقدار منابع اختصاص میده
کلا اینجوری هست که هر سایت رو قرنطینه میکنه و بهش یه مقدار منابع اختصاص میده.
اگر کسی بیش از حد استفاده کنه، اون سایت فقط دان میشه و همه کیفیت بالا میگیرند + اینکه اگر مثلا یه سایت مورد حمله واقع بشه هم همین وضعیت رو داره . در کل نباید سخت گیری کرد. نمیگم مشکل از شماست نه تجربه بد زیاد داشتین ولی همه بد نیستند + اینکه تو دنیا هر چقدر پول بدی آش میخوری.
موفق باشید
با سلام خدمت دوست عزيزم من حرف شما رو قبول دارم
ولي بانك پارسيان به دلايل امنينتي از همون سرور هاي داخلي هاست ميگيره تا خارجي
ولي مني كه ميخام يك سايت دانلود يا جامععه مجازي يا وبلاگ دهي راه بندازم هنوز سايتي كه بالا نيومده درجا بسته ميشه پس بايد دنبال يك هاست خارجي بگردم دوست عزيز