پاسخ : سرمایه گذاری در اینترنت ، نظر شما چیه؟
بازی آنلاین مثل تراوین و ایکاریم ==> تا جایی که من شنیدم می گن ایران و سازمان مربوطه اون هم از طرح های بازی حمایت می کنه (چون حمایت مالی و چه حمایت دیگه ای)
پ.ن: البته اگه در این مورد ایده ای دارید 8-|
پ.ن 2: من یک ایده و طرحی در مورد بازی آنلاین دارم ==> براورد هزینه که شده صد میلیون @-)
پ.ن 3: آپلودسنتر هم خوبه به شرط اینکه هدفت ایران نباشه (همونطور که دوستان گفتن)
و از همه مهتر ==> مقدار سرمایه تون رو نفرمودید؟ و نظری که من می تونم بدم این هست که اگه درست و حسابی تو نت سرمایه گذاری کنی و یکم صبر داشته باشی 99 درصد پولت بر می گرده :d و به سوددهی می رسی
در مورد بازی که سخت میشه با چنین سرمایه ایی که در توانام هست چیز به درد بخوری راه اندازی کنم.
در مورد میزان سرمایه فعلا 5 میلیون ولی اگر یک کار خوب باشه تا 3 برابر میتونم تامین کنم.
هر ایده ای داشته باشید میتونه جوابگو باشه و حتی باعث بشه در مدت کوتاهی ثروتمند بشید. اما مشئله مهم تبلیغاتشه. شما باید سرمایه مهمی برای تبلیغات جور کنید. فقط ایجاد سایت و ایده کافی نیست و تبلیغات گسترده از طرق مختلف می تونه شما را بالا بکشه. شما با یک برنامه ریز تبلیغاتی برای بزرگ کردن سایت و ایده خودتون مشاوره کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
هر ایده ای داشته باشید میتونه جوابگو باشه و حتی باعث بشه در مدت کوتاهی ثروتمند بشید. اما مشئله مهم تبلیغاتشه. شما باید سرمایه مهمی برای تبلیغات جور کنید. فقط ایجاد سایت و ایده کافی نیست و تبلیغات گسترده از طرق مختلف می تونه شما را بالا بکشه. شما با یک برنامه ریز تبلیغاتی برای بزرگ کردن سایت و ایده خودتون مشاوره کنید.
برای تبلیغات شما چه روشهایی و چه سایتهایی پیشنهاد میکنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abod_black
برای تبلیغات شما چه روشهایی و چه سایتهایی پیشنهاد میکنید؟
کلا بایستی بیایید تو چشم. تبلیغات از طریق مجلات، بیلبورد، سایت های بزرگ مثل بلاگفا،میهن بلاگ،کلوب، گوگل و...
کافیه شما یک ایده تک و تازه داشته باشید و راه اندازی کنید اما پول تبلیغات نداشته باشید. در ایران خیلی زود حریفان قدر با تبلیغات شما را حذف می کنند.
بعنوان مثل من سایت zmarket.ir را بعنوان اولین سایت خرید گروهی ایرانی راه اندازی کردم. فکر کنم سابقه دامینش نشان دهنده این مسئله باشه. اما بخاطر عدم تبلیغات نتونستم معروفش کنم. و الان سایت هایی مثل نت برگ دقیقا بر روی همان اسکریپت با تبلیغات گسترده میلیاردر شده اند. البته هنوزم هم منتظر فرصت برای ورود به این بازار هستم.
سایت دیگر ما هم ایده تکی داره بنام 90sms.ir اما چون توانایی تبلیغات نداریم معروف نشدیم. حالا حدود یک سال بعد از ما سایت varzesh3 تقریبا همین ایده را کپی کرده و خب می تونه تبلیغ کنه!
تبلیغ نکنید نابودتون می کنند. هرچقدر هم که فکر کنید خدمات شما بی نظیر است مردم گول تبلیغات حریف را می خورند.
دوستان دیگر اگه تجاربشون رو اینجا عنوان کنند ممنون میشم.