میزان مصرف رم توسط ESX 4 حدود 1.5 گیگ . ESXi 4 حدود 768 تا 1024 مگابایت . ESXi 5 هم همین حدودا 1 تا 1.5 گیگ .
شدنش که میشه اما دیگه چیزی واسه vps ساختن نمیونه !
نمایش نسخه قابل چاپ
من با پشتیبانی لیزوب صحبت کردم گفت حداقل 4 گیگ میشه برای hard format یه همچین چیزی در این خصوص اطلاعاتی دارید ؟
VMware KB: Minimum system requirements for installing ESX/ESXi
حداقل منابع مورد نیاز
به نظر شما کدوم دیتاسنتر برای مجازی سازی بهتر هست ؟
بعد از اینکه vps ها رو بسازم می تونم روی هر کدوم سیستم عامل متفاوت بزنم ؟ آیا برای نصب ویندوز باید لایسنس داشته باشم یا مثل همین پی سی خودمون هست d:
سلام
بستگی به هزینه که میخوای بکنی داره ولی فعلا هتزنر هزینه کم و کیفیت خوبی هم داره...
میتونید سیستم عامل های مختلفی نصب کنید و برای ویندوز هم نیاز به لایسنس نیست البته اگر مجازی سازی میکنید...
منظور من رو بد متوجه شدید . یه مثال میزنیم ! من الان نرم افزار TACMOD رو نوشتم . کاربران بدون مشکل دارن استفاده میکنن و هیچ مشکل و باگی تاحالا گزارش نشده اما هنوز Stable نیست ! اگر در بین نرم افزار های مشهور هم نگاهی بیندازید می بینید از بین نسخه های تعداد معدودی Stable هستند و بیشتر Beta هستند ! بنا به همین دلیل این که بگیم Stable نشده یعنی مشکل دار غلطه !
سلامنقل قول:
سلام
قیمت های هتزنر عملاً زیاد هم مناسب نیست
هزینه ست آپی که دارد (( برای ماه اول )) زیاد مناسب نیست و در کنار آن قیمت ها به یورو اعلام شده
موفق باشید
هزینه ای تحت عنوان ست آیپی نداریم والا ! هزینه راه اندازی اولیه منظورتون هست ؟
با احترام
محمد خسروی