پاسخ : یک تذکر به تمام کاربران محترم .
بله متوجه شدم ممنون از راهنمایتون اما این افراد نام برده هیچ ربطی به این تاپیک ها و دخالتی در ان ها ندارند و وسط بحث های چند نفر دیگه قاطی ماجرا شده اند .مدارک زیادی موجود است اما نشون دادنش خیلی سخت البته کارهای قانونی داره انجام میشه اما خیلی طول میکشه تا ثابت بشه .بازم ممنون از اطلاعات مفیدتون.
موفق باشید
واقعا تشکر می کنم که کمال همکاری رو در رابطه با پیگری بستن پورت های ssh می کنید. خسته نباشید هم می گم به شما دوستان .
قانون احترام به همکار ها هم در تاپیک ها خوب هست اگه بزارین...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
negar123
بله متوجه شدم ممنون از راهنمایتون اما این افراد نام برده هیچ ربطی به این تاپیک ها و دخالتی در ان ها ندارند و وسط بحث های چند نفر دیگه قاطی ماجرا شده اند .مدارک زیادی موجود است اما نشون دادنش خیلی سخت البته کارهای قانونی داره انجام میشه اما خیلی طول میکشه تا ثابت بشه .بازم ممنون از اطلاعات مفیدتون.
موفق باشید
دخالت در تاپیک های فروش به گونه ای که نظم تاپیک فروش شما رو بر هم بزنه و یا با سوء نیت انجام بشه خلاف قوانین هست و شما میتونید گزارش کنید .
همین قانون در مورد تاپیک های انتقادی هم برقرار است .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Online24
این انجمن از ابتدا قصد نداشته است که به عنوان مرجع شکایات و ثبت نظرات در مورد شرکت های ایرانی فعال در این زمینه معرفی شود ولی به هر حال ، اگر تاپیکی از شما در بخش انتقاد و پیشنهادات هست و با دلیل از شما شکایت شده است ، حضور تاپیک انتقادی در آن بخش به معنای تایید مدیران بوده ( تنها بعد از تایید پست ها نمایش داده میشود ) و حذف آن امکان پذیر نیست .
به سایر درخواست های حذف تاپیک در بخش های دیگر انجمن هم اغلب ترتیب اثر داده نخواهد شد ( حتی از طریق صاحب تاپیک )
تنها کاری که باید انجام بدید ارائه مدارکی است که دلایل شکایت کننده از شما را نقض کند . در آن صورت با شما هکاری خواهد شد .
توی بخش انتقادات و پیشنهادات وقتی استاتر میگه تاپیک رو پاک کنید نمیشه پاک کنید؟؟؟؟
به نظر من سانسور بیش از حد داره اعمال میشه
سیاست های تشویقی سایت برای فعالیت های علمی اعضا اصلا وجود نداره
البته بسیار خوبه که قوانین رعایت بشه اما تنبیه ها سخت تر بشه
مثلا اگر کسی تاپیک سوال فروش دامنه و . . . ایجاد کرد هرکسی نیاد نظرات خودشو بگه بعد طرف تاپیکش خراب بشه هرچند بعدا حذف میشه اما
وقتی تاپیک توسط 100 نفر خونده شد دیگه فایده ای نداره
انجمن داره سریع رشد میکنه مراقب اسپم ها و دیتابیس باشید
و اگر امکان داره بخش اموزش و سوال و مشکلات رو کاملا از هم جدا کنید !!!
موفق باشید
این ***** کلمات مثل د ز د و ... رو هم یه دستی بهش بزنید گاهی اوقات کلا لمه رو از بین میبره در حالی که ارتباطی بهش نداره...جراتم نداریم دیگه چیزی بگیم به خدا :دی
خوب باید بگم چندتا از تاپیک ها خیلی مشکل ساز شدن برای ما و هم در زندگی شخصی وهم کاری ما مشکل درست کردن وکار داره به مراجع قانونی میکشه .بهتر زودتر جلشونو بگیریم .من نمیتونم گزارش تخلف بدم در پستها .برای گزارش باید به کدوم بخش برم.
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
واقعا تشکر می کنم که کمال همکاری رو در رابطه با پیگری بستن پورت های ssh می کنید. خسته نباشید هم می گم به شما دوستان .
ببینید بحث راجع به مطالب داغ روز کار ساده ای هست و ما حجم زیادی از تاپیک ها رو در رابطه با این مطالب دریافت میکنیم . کنترل و جلوگیری از پراکندگی مطالب این تاپیک ها کار سختی هست که بدون همکاری کاربران قادر به انجام کامل آن نیستیم .
- توصیه میکنیم کاربران قبل از ایجاد تاپیک حتما جستجو انجام دهند و بحث های خود را در تاپیک های فعال و قدیمی تر دنبال نمایند .
در اینجور تاپیک ها هم کنترل مطالب کاربران جهت جلوگیری از انحراف تاپیک کار سختی هست که نیاز به همکاری کاربران دارد .
برای مثال مطلبی را که از شما نقل قول کرده ام را به کنایه فرمودید ولی به این نکته توجه نکردید که در یک تاپیک آموزشی به دنبال راه اندازی campain اعتراض به محدودیت SSH بودید . هر چند این کار با رعایت اعتدال و در یک تاپیک مستقل قابل انجام است . قبل از آن توضیحات بنده را هم در رابطه با ssh مطالعه فرمایید .
* از دوستان درخواست دارم راجع به اصل موضوع این تاپیک نظرات را اعلام کنند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
توی بخش انتقادات و پیشنهادات وقتی استاتر میگه تاپیک رو پاک کنید نمیشه پاک کنید؟؟؟؟
سیاست کلی همین هست که در تمام بخش های انجمن تاپیک ها به درخواست استارتر هم پاک نخواهند شد . مگر آنکه قوانین نقض شده باشد .
به هر حال هر درخواست بررسی خواهد شد و متناسب با آن تصمیم گرفته میشود .