…
توجه توجه – لطفا این مطلب را تا آخر بخوانید
با عرض سلام و احترام خدمت شما بازدیدکنندگان عزیز و محترم
باید خبر بدی رو به شما برسوم و اونم اینه که این سایت در حال نابودی هست و تا نابودی این سایت زمان زیادی باقی نمونده.دلیلش هم هاستینگ ها و سرور های غیر معتبری هست که خودشون رو جای فروشنده جا میزنن بعد از بالا کشیدن پول مردم فرار میکنن.ماهم جزو اون دسته افرادیم که در دام این کلاهبرداران افتادیم و هاست از این شرکت خریدیم رمز هاستمون و دامنمون رو عوض کردن و پاشدن رفتن.الان نه ما میتونیم در همین سرور ادامه بدیم نه انتقال بدیم به جای دیگه.چون رمز و … ما رو ***یدزن .خلاصه خیلی دوست داشتم این سایت رو یکی از مردمی ترین سایت های ایران تبدیل کنم ولی مثل این که قسمت نبود .سایتی یا همون هاستینگی که باعث از بین رفتن این سایت شد آدرسش اینه که دوست دارم همه بدونین تا آبروش بره.
www.98mizban.com واقعا برای این جور افراد متاسفم و نمیدونم مال حروم چجوری از گلوشون پایین میره .
ما شکایت کردیم از این سایت ولی فکر نکنم نتیجه ای داشته باشه . و حالا سایت جدید گرفتم و شروع به کار کردم تا با شما همیشه همراه باشم آدرسشم اینه
سرگرمی98 | پرتال تفریح و دانلود امیدوارم شما عزیزان رو در اونجا ملاقات کنیم . کاری داشتید میتونید تو نظرات این سایت بنویسین.
سرگرمی98 | پرتال تفریح و دانلود با تشکر فراوان از شما عزیزان که در این مدت کوتاه با ما بودید و با نظراتتون ما رو دلگرم کردید امیدوارم تو سایت جدیدم منو تنها نذارین