قوانین سایت سرورت رو بخون ببین چه وظیفه ای در قبال حملات به سرورشون دارن . اگه متعهد باشن که کمکتون کنند حتما باید این کارو زودتر انجام بدن تا سرور خراب نشده.
نمایش نسخه قابل چاپ
قوانین سایت سرورت رو بخون ببین چه وظیفه ای در قبال حملات به سرورشون دارن . اگه متعهد باشن که کمکتون کنند حتما باید این کارو زودتر انجام بدن تا سرور خراب نشده.
این چه فرمایشیه قربان. حمله به سایت حمله سروره .
پس ظاهرا راهی برای من وجود نداره که کاری بکنم
با این توضیحاتی که قبلا دادید و اینکه نمیتونید آیپی رو شناسایی کنید باید مدیر سرور کمکتون کنه.
بنابر این نتیجه میشه که باید هاست ها را جمع کنم و بیام تو هاستینگهای ایرانی . اینم از آی وب .
دوست عزیز شما اگه از آی وب سرور دارید چطور دسترسی روت ندارید ؟ آیا سرورتون مدیریت شده هست ؟
یا از آی وب هاست دارید ؟
هاست ریسلری دارم . و با توجه به ÷شتیبانی بد آنها از دستشون فرار میکنم و همه هاستها را از اونجا خارج میکنم. اصلا فکر نمیکردم اینطوری باشن
نوشتن کدش زیاد سخت نیست ، ولی ترجیحا یک اسکریپت شمارنده نصب کنید تا آی پی مشخص بشه ، بعد آی پی ها رو چک کنید.
اما بهترین کمک رو مدیر سرور میتونه بکنه
البته در نظر بگیرید اگر تنظیمات (Crawler access(Crawl rate رو در گوگل وبمستر هم چک کنید ، شاید حمله نیست !
نقل قول:
We recommend that you set a custom crawl rate only if you're experiencing traffic problems with your server.
مرسی آقای رازش از کمکتون . آنجا را هم چشم بررسی میکنم . آنچیزی که در کادر نوشتید برای چه کاری است ؟ در گوگل وبمستر چنین نوشته ای را پیدا نکردم
روش حملشون در اون page این هست که در سورس صفحه احتمالا دستورات رفرش و چندین بازدید برای هر کاربر رو گذاشتن به این صورت که هر کاربری که صفحه رو باز می کنه به جای یک درخواست n درخواست برای سرور ارسال می شه ، حالا می شه این کار رو با کمک گوگل انجام داد !
جهت ایمن سازی سرورتون نسبت یه حملات دداس و سایر حملات از طریق پ.خ در ارتباط باشید.