پاسخ : نیاز به یک گیگ هاست فایل!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par3host.net
1. سرور وارز است.
2. آپتایم بالا در حال حاضر 100% و در آینده هم تا اون میزانی که فرمودید تضمین می کنم. پهنای باند هم نامحدود.
3&4. قیمت سالیانه 40.000 تومان و ماهیانه 4.000 تومان. پرداخت آنلاین هم نداریم متاسفانه.
5. کنترل پنل هم که مهم نیست ولی ال اکس ادمین داریم.
6. بک آپ روزانه هم قبول.
7. 1 دامنه هم بصورت مجانی می دم.
72 ساعت اکانت تست هم میدم.
خوشحال می شم از خدمات ما استفاده کنید.
دوست گرامی پیشنهاد نسبتا خوبی هست، فقط شما هم مجددا از لفظ نامحدود استفاده کردین! لطفا بفرمایید تا چه میزان پهنای باند من اگه استفاده کنم تضمین میکنید که نگید زیاد استفاده کردی و .... لطفا عدد بفرمایید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tasnimsg
از پیشنهاد شما ممنونم، منتهی فعلا سرویس که شما ارائه میدین از لحاظ فضا و پهنای باند با اون چیزی که نیاز من هست خیلی تفاوت داره
ان شاء الله اگه در کاربردی به چنین سرویسی که شما ارائه کردین نیاز داشتم مزاحم شما میشم.
شما میتوانید بقیه موارد را در سایت ببینید .
احتمالا پکیج شماره ۱ به دارد شما بخوره، اگر هم کمتر از آن میخواهید باز هم در خدمات هستیم
با سلام
دوست گرامی امنیت فایل های شما را ما تضمین می کنیم ولی قیمتمان پایین نیست.حتی گزینه ای تحت اختیار شما قرار می دهیم که در صورت ناراضی بودن براحتی فایلهایتان را از هاست ما به هاست سایر همکاران و سایت های هاستینگ دیگر انتقال دهید.
قیمت ماهیانه 5 هزار تومان
سالیانه 40000هزار تومان
www.parmishost.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tasnimsg
دوست گرامی پیشنهاد نسبتا خوبی هست، فقط شما هم مجددا از لفظ نامحدود استفاده کردین! لطفا بفرمایید تا چه میزان پهنای باند من اگه استفاده کنم تضمین میکنید که نگید زیاد استفاده کردی و .... لطفا عدد بفرمایید.
تا سقف 100Gb نیاز شما رو بر آورده می کنه؟
اگر بیشتر هم باشه در تایین قیمت با شما کنار میام.
با تشکر.
به نام خدا با سلام
پیشنهاد من خرید پلان نامحدود زیر هست :
هاست لینوکس : فضا نامحدود / پهنای باند نامحدود / دومین نامحدود/ ایمیل نامحدود / دیتابیس نامحدود خلاصه همه چی نامحدود ! سالانه فقط 150 هزار تومان ماهانه 16 هزار تومان کنترل پانلCPanel 11.x
ولی اگر اصرار به خرید پلان یک گیگ دارید یک گیگ فضا با بی نهایت پهنای باند ماهانه قیمتش در سرور ما سالانه 50 هزار تومان هست .
ایمیل من : parsaserver@gmail.com
آی دی من در یاهو : parsaserver@yahoo.co.uk
اکانت تست
لطفا کلیک کنید
یوزر
democom
پسورد
test
البته اکانت تست آماده بالا نمایشی هست و برای تست واقعی باید دومینی معرفی کنید تا در سرور هاست شود .
به شما 7 روز هاست تست رایگان می دهیم تا کیفیت هاست رو تست کنید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bestserver.ir
شما میتوانید بقیه موارد را در سایت ببینید .
احتمالا پکیج شماره ۱ به دارد شما بخوره، اگر هم کمتر از آن میخواهید باز هم در خدمات هستیم
1 گیگ و 100 گیگ پهنای باند (فکر نمی کنم به این حد برسیم یا شاید خیلی کمتر از این، ولی میخوام مطمئن باشم که اگه رسیدیم مشکلی نخواهد بود) ، ماهیانه چقدر؟
هزینه بکآپ روزانه چقدر؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingoftehran
با سلام
دوست گرامی امنیت فایل های شما را ما تضمین می کنیم ولی قیمتمان پایین نیست.حتی گزینه ای تحت اختیار شما قرار می دهیم که در صورت ناراضی بودن براحتی فایلهایتان را از هاست ما به هاست سایر همکاران و سایت های هاستینگ دیگر انتقال دهید.
قیمت ماهیانه 5 هزار تومان
سالیانه 40000هزار تومان
www.parmishost.com
میزان پهنای باند، بکآپ روازنه بلی یا خیر، و آپتایم تضمینی رو مشخص بفرمایید لطفا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par3host.net
تا سقف 100gb نیاز شما رو بر آورده می کنه؟
اگر بیشتر هم باشه در تایین قیمت با شما کنار میام.
با تشکر.
بله فکر میکنم حداقل برای سال اول 100 گیگ مناسب باشه
اجازه بفرمایید اگه پیشنهاد بهتری نبود تا فردا شب، سرویس شما رو انتخاب خواهم کرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tasnimsg
بله فکر میکنم حداقل برای سال اول 100 گیگ مناسب باشه
اجازه بفرمایید اگه پیشنهاد بهتری نبود تا فردا شب، سرویس شما رو انتخاب خواهم کرد.
خواهش می کنم اختیار دارید.
من در خدمتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tasnimsg
1 گیگ و 100 گیگ پهنای باند (فکر نمی کنم به این حد برسیم یا شاید خیلی کمتر از این، ولی میخوام مطمئن باشم که اگه رسیدیم مشکلی نخواهد بود) ، ماهیانه چقدر؟
هزینه بکآپ روزانه چقدر؟
با سلام دوبار خدمت شما دوست عزیزم ، ممنون از پاسخ شما در مورد پست ارسالی.
در مورد این درخواست شما باید عرض کنم كه با توجه به پهنای بندی كه نیاز دارید قیمته آن در ماه با توجه به بکاپ روزانه كه از فایل های شما گرفته میشود حدود ۱۲،۵ تومان در ماه محسوب میشود.
امیدوارم كه همکاری خوبی با هم داشته باشیم، اگر كه شما لازم داشته باشید.
ادیت : لازم به ذکر هست كه شما میتوانید برای اطلاعات بیشتر در مورد محصولات و خدمات ما به صورت ۲۴ ساعت با پشتیبان ما در تماس باشید. برای این کار فقط کافی است كه به سایت مراجعه کرده و بر روی ساپورت زند کلیک کنید. این را میتوانید در طول ۲۴ ساعت امتحان کنید.
موفق و پیروز باشید.