پاسخ : بهترین شرکت های سرویس دهنده دامین برای ما ایرانیها کدامند ؟
به نظر من یکی از مسائل مهم و دخیل در این قضیه استفاده منطقه ای از یک سرویس دهنده هست
شاید شرکتهای دیگه برتریهایی نسبت به ریسلر کلاب داشته باشند اما چون اکثر شرکتهای ایرانی از ریسلر کلاب استفاده می کنند این خود می تونه روی انتخاب ما تاثیر گذار باشه
چون برای انتقال دامنه ها مشکلات به مراتب کمتری خواهیم داشت
صد در صد ریسر کلاب تو ایران بهتره
به خاطر مشکلاتی که ممکن در استفاده از کمپانی های دیگه واسه ایرانی ها اتفاق بیافته فکر میکنم بهتره
دوستان درسته رسلر کلوب بین ما ایرانیها از محبوبیت خاصی برخورداره ولی یک ادمین خوب هیچ گاه سرمایه خودش رو یکجا متمرکز نمیکنه
من از اساتید محترم خواهش میکنم که بیشتر روی این قضیه تفکر و بحث کنید و به یک شرکت بسنده نکنیم .
( این که همه ما میدونیم که رسلر کلوب برای ما هائز اهمیت هست درست ) تا به نتیجه دلخواه برسیم .
لطفا معایب شرکتها رو هم بیان کنید .
من بر اساس تجربه ای که از سال 2002 دارم omnis.com رو توصیه می کنم. این شرکت کانادایی و تا به امروز که حدود 10 سال من باشون کار می کنم مشکلی نه از نظر سرویس و نه نظر ملیتی نداشتم. آدرس ثبت شده آدرس ایران هست. حتی ایمیلی هم که برای دومین و اکانت ها داشتم از دامنه ir بوده و بدون مشکل . البته از یک ماه پیش از من خواستم از دومین غیر IR ایمیل بدم بهشون. قیمتشون خیلی مناسب هست بدون پیش پرداخت ( .com 8.95 و اگر دامین ها تون از 50 تا بیشتر بشه تخفیف می ده
.net رو هم 7.95 دلار ثبت می کنه
منم برای ثبت دامنه می خوام با رسیلر کلاب قرار داد ببندم. خیلی از دوستان الان دارن باهاش کار می کنن.
دوستان مثلا رسلر کلوب هر دفعه ای توی برخی دامنه هاش تخفیفی قائل میشه مثلا زمانی که من توی رسلر کلوب ثبت نام کردم تخفیف .co
روی $ 9.99 بود حتی تا یک سال من با این قیمت میتونستم ثبت کنم .
همین الان دوباره چندین تخفیف رو توی سایتش گذاشته .
یا مثلا نتورکسلوشن هم تخفیفاتی رو قائل میشه مثلا اگر همزمان چند دامین به ثبت برسونید تا 40% تخفیف میده یا اگر 5 سال دامین خود را ثبت کنید
توی سئو سایتتون کمک میکنه و شما رو به موتورهای جستجو گر معرفی میکنه و هاست رایگان روی دامیناش میده و امکان فروشگاه سازی با پرداخت ماهیانه هزینه ناچیز و ....