دوست عزیز به نظر من بهتر است ابتدا Cpanel نصب کنید تا راحت تر بتوانید به مدیریت بپردازید
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز به نظر من بهتر است ابتدا Cpanel نصب کنید تا راحت تر بتوانید به مدیریت بپردازید
الان من میخام بدونم چه طوری باید اف تی بسازم ؟ چون میخام برا دوسم هم بسازم
يا از فايل زيلا استفاده كنيد. يا از اين برنامه استفاده كنيد البته دقيق نمي دونم بشه يادم مياد خودم يه بار با اين برنامه كار كردم. golbalSCAPE-Cute ftp
براي باز كردن iis بايد اين كار رو بكنيد اگه نصب نبود.
start ==>>control panel===>> add or remove program ==>> add or remove windows commpants ==>> apllcation server ==>> iis & asp.net tikesho bezar next ro bezan
iiis نصب شد.
براي ساب دامين هم بايد هاست داشته باشي يه ساب دامين بسازي بعد ركورد A بدي بهش بعد آي پي سرور بزني.
البته قسمت اول تنظيماتش رو نگفتم ديگه نصبش رو گفتم.
سلام
من درايو d رو تيك شيرش رو توي وي پي اس زدم
از الان بايد چي كار كنم ؟
مجازی ساز چیه؟
اگر vmware هست ، VSphere client رو نصب کنید.از طریق اون می وتونید منیج کنید
در حال حاضر بعد از کانکت شدن با ریموت، در My Computer سرور خودتان این درایو را مشاهده میکنید. با انتقال فایل ها ی سرور به این درایو در حقیقت فایل به هارد سیستم شما آپلود می شود .همچنین با انتقال فایل از این درایو به یکی از دریوهای سرور فایل به هارد سرور آپلود میشود.(برای انتقال با توجه به نیاز خودتان از copy و یا cut استفاده کنید )
ممنون از شما دوستان من الان تونستم ساب دامین رو وصل کنم :113:
خالا فقط مشکل اینه که وقتی با فایل زیلا میخام کانکت شم کانکت میشه ولی هیچ چیزی برای نمایش وجود نداره :|
چی کار کنم ؟>؟؟؟؟
و اگه بزنم ftp :\\ip
فایل های تو فولدر ftproot رونشون میده الانم میخام با فایل زیلا اپلود کنم توش این ارور میده
Response: 550 byte-209.jpg: Access is denied.
Error: Critical file transfer error