ما سرور سایتمون اونجاس 6 ماهه
ویبولتین روش نصبه
کاری ندارن
نمایش نسخه قابل چاپ
ما سرور سایتمون اونجاس 6 ماهه
ویبولتین روش نصبه
کاری ندارن
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------
هزتنر وارز نیست اما به اسکریپت های نال شده هم کاری نداره
تجربه دو ساله ما نشون میده
الان چندین سایت روی سرور ما قرار دارند اونم با بازدید بالا
و هیچ مشکلی هم پیش نیومده
میشه گفت وارزه
والا به ما که همش گیر می دادن ! مجبور شدیم بریم ...
یکی از دوستان گفتن به دیتا سنتر ربطی نداره... 90% نه! ولی 10% چرا ;)
هلند هم دلیل اینکه میبینید اکثر سرویس دهنده های وارز از هلند هستند ، این هست که در این کشور پیگیر شدن برای شکایت من باب نقض کپی رایت هزینه های سنگین و دردسر های زیادی داره! (تقریبا 1 هزارم ایران) به همین دلیل ، شکایت رسمی نمیکنن اکثر شرکت ها!
دلیل اینکه برخی از دیتا سنترهای هلند هم گیر میدن به کپی رایت این هست که سعی دارن خودشون ر به صورت یک دیتا سنتر کاملا قانونمند و همگام با دنیا نشون بدن! (شخصا نقض کپی رایت رو بی فرهنگی میدونم!)
به همین دلیل هست که ایمیل های شکواعیه رو برای شما ارسال میکنن! وگرنه اگر بخوان به راحتی میتونن پیگیر نشن!
(شخصا تحقیق کردم در مورد هلند... از حدود 4 دیتا سنتر این کشور که کولوکیشن ارائه میدن...)
سلامنقل قول:
(شخصا نقض کپی رایت رو بی فرهنگی میدونم!)
تا زمانیکه خود شما رعایت نکنین قوانین رو، انتظاری از بقیه هم نباید داشته باشید. شخصا این احساس مسئولیت شما میپسندم و برای شما آرزوی موفقیت روز افزون دارم.
حرف های دوستان دقیقا مثل این هست که فردی دژدی کنه ولی دستگیر نشه. حالا که دستگیر نمیشه پس میتونه دژدی کنه
متاسفانه این فرهنگ بین ایرانی ها رواج داره
جالبه واسم. خیلی از Cracker های معروف هم میگن کرک مثلا فلان برنامه فقط برای تست هست. اگه میخواین برنامه رو بخرید !
میدونم خیلی ها مخالف هستند با من. هر کسی خواست در این موارد صحبت کنه لطفا از طریق Email/Yahoo/پ.خ در ارتباط باشه و این بحث رو اینجا ادامه نده. چون جاش نیست ;)
هتزنر هم وارز نیست !
با تشکر و احترام
محمد خسروی
صحبت آقای خسروی صحیح هست به هیچ عنوان هتزنر وارز نیست و خدا نکنه بند کنه بهتون:دی...
هزتنر وارز نیست ولی به تا الان هم برای سایت های ایرانی مشکل درست نکرده