پاسخ : سرورمجازی فرانسه|رم:1گیگ|هارد|100 گیگ|پهنای باند:نامحدود|پورت یک گیگ اختصاصی
سرور مجازی با GEO-localization های المان و سوئیس به لیست اضافه میشه از این به بعد مشترکین با GEO-localization های المان و سوئیس هم می تونند سرویسشون رو ارائه بدند.
پاسخ : سرورمجازی فرانسه|رم:1گیگ|هارد|100 گیگ|پهنای باند:نامحدود|پورت یک گیگ اختصاصی
یکم در مورد این سرورهای GEO-localization های المان و سوئیس توضیح میدین ؟
یه سرور دو کشور یا من بد متوجه شدم ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohsenx2
یکم در مورد این سرورهای GEO-localization های المان و سوئیس توضیح میدین ؟
یه سرور دو کشور یا من بد متوجه شدم ؟!
شرمنده از استارتر که من دخالت میکنم
منظورشون این هست که آی پی از این دو کشور ارائه میدند ولی سرور همون فرانسه هست .
ممنون ابوالفضل جان که در نبودم توضیح رو دادید.
یه سرور ویندوز از ایشون گرفتم واقعا راضی هستم از پشتیبانی و خدماتشون
دوست عزیز من پلن اول رو میخوام اگر خوب بود ماهبعد میرم روی پلن دوم من خیلی دنباله ovh بودم با ترکر خصوصی که مشکل نداره فقط خصوصی نه عمومی منظورم تورنت های خصوصی هست که همه بهشون دسترسی ندارن و فقط با دعوت نامه باید رفت توی سایت الان تمام فروشنده های خارجی برای سرویس سیدباکس از ovh سرویس میدن که تاکیید کردن فقط ترکر خصوصی و عمومی مجاز نیست من برای سفارش چکار کنم.
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
دوست عزیز پرداخت انلاین ندارید من سپهر صادرات دارم الان برای پرداخت چکار کنم .
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
من برای پرداخت چکار کنم فقط میتونم انلاین پرداخت کنم لطفا یه جولبی بدید بی زحمت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سرور مجازی با GEO-localization های المان و سوئیس به لیست اضافه میشه از این به بعد مشترکین با GEO-localization های المان و سوئیس هم می تونند سرویسشون رو ارائه بدند.
قیمت هر ای پی اضافه چند تومان ماهانه هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ironman2
دوست عزیز من پلن اول رو میخوام اگر خوب بود ماهبعد میرم روی پلن دوم من خیلی دنباله ovh بودم با ترکر خصوصی که مشکل نداره فقط خصوصی نه عمومی منظورم تورنت های خصوصی هست که همه بهشون دسترسی ندارن و فقط با دعوت نامه باید رفت توی سایت الان تمام فروشنده های خارجی برای سرویس سیدباکس از ovh سرویس میدن که تاکیید کردن فقط ترکر خصوصی و عمومی مجاز نیست من برای سفارش چکار کنم.
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
دوست عزیز پرداخت انلاین ندارید من سپهر صادرات دارم الان برای پرداخت چکار کنم .
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
من برای پرداخت چکار کنم فقط میتونم انلاین پرداخت کنم لطفا یه جولبی بدید بی زحمت.
سلام دوست من
با واحد فروش تماس بگیرید جهت دریافت شماره کارت .
sales@novinvps.net
---------- Post added at 10:10 AM ---------- Previous post was at 10:09 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
srsh
قیمت هر ای پی اضافه چند تومان ماهانه هست؟
در حال حاضر به علت محدودیت ارائه ایپی توسط ovh, و همچنین تعداد بالای سفارشات
فعلا موقتا مقدور نمی باشد .
میشه لطف کنید جواب این تیکت رو بدید من میخوام پرداخت انلاین انجام بدم به من گفتن حساب صادرات هم داریم ولی کسی تا بحال جواب تیکت رو نداده
شرمنده
مسولیت این تیکت بر عهده من بود متوجه نشدم
شماره حساب رو براتون الا ارسال میکنم
بازم شرمنده