یعنی اگه کاربر تیکت ارسال کنه برای ما اس ام اس میاد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلامنقل قول:
نه
به کمک این ماژول کاربر مستقیم از سایت شما میتونه براتون به صورت رایگان با شماره خودش اس ام اس بفرسته و شما نیز جوابشو با اس ام اس به گوشیش بفرستید
پ.ن : با عرض پوزش از همه دوستان .به دلیل نمایش ندادن پیغام ورود یا عضویت آخرین بروزرسانی ماژول انجام شد و لطفا تمامی دوستان تا این لحظه دوباره دانلود کنند
شرمنده بابت این مشکل
یا حق
کارتون عالیه ولی اینکه encoding فایل tpl چیه؟ نتونستم متن ها را بهتر کنم! یا اصلاح کنم! آخه اینجا 2 تا بیش از داره: برای ارسال لطفا پیامک شما یک عدد باشد و بیش از بیش از یک پیامک تجاوز نکند
آره خیلی خوبه فقط چند تا غلط املایی داره.
مثلا: شماره خود را در قسمت ارسال کننده ارسال نمایید
---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 02:02 AM ----------
فایل زیر رو هم میزاشتید دیگه!!
http://bia2fire.persiangig.com/sms/cod.js
خواهش میکنمنقل قول:
کارتون عالیه ولی اینکه encoding فایل tpl چیه؟ نتونستم متن ها را بهتر کنم! یا اصلاح کنم! آخه اینجا 2 تا بیش از داره: برای ارسال لطفا پیامک شما یک عدد باشد و بیش از بیش از یک پیامک تجاوز نکند
اینکودش یه روش شخصی و کمتر استفاده شده است . sry
اما برید دوباره دانلود کنید درست کردمش
خودتون میتونید متن رو تغییر بدید :)
حالا هی بکوبید تو سرم [-(نقل قول:
آره خیلی خوبه فقط چند تا غلط املایی داره.
مثلا: شماره خود را در قسمت ارسال کننده ارسال نمایید
اگه شما هم قد من پای کام بودید و با کدها و ارقام و کیبورد سرو کار داشتید مثل من میشدید :-* :دی (شوخی)
دوباره دانلود کنید حل شده مشکل
همانطور که دوست عزیزم گفتند این ماژول قرار بود به صورت کاملتری در اختیار شما دوستان قرار بگیره و به اصرار ایشون پابلیک شد به هر حال دوستانی که مایلند به بنده کمک کنند تا این ماژول را تکمیل کنیم با بنده تماس بگیرند.
مشکلات و غلط های موجود در ماژول اصلاح شد از پست اول دریافت کنید
دوستان فایل اصلی بدون هیچ اینکودی رو آپلود کردم
یا حق
ممنون از وهاب عزیز که بالاخره کامل پابلیک کردند :65:
دوستان برای پیغام تایید ارسال هم که به اسم خودتون باشه میشه با یک سی نیم دورش زد
Host IT - ناحیه کاربری
بنده اینجا پیاده کردم
سوالی داشتید در خدمتم
مرسی افشین جان
اگه آموزشش رو برای دوستان عزیز بزاری عالی میشه ها
به قول قدیمی ها نیکی و پرسش ؟
لطفا آموزش رو هم بزار
راستی تو پست اول و به خودتم گفتم چرا اینکارو کردم . خودت میدونی که میخواستم روش کار کنم اما...
یا حق
اقا عالی بود
ممنونم خیلی جالب شده فقط باید دقیقا تو پوشه ای که whmcs نصب هست بریزیم؟