دوستان مشکل از خودم بود تشکر واقعا
بهترین ثبت کننده دامنه هستند که دیدم حیف که پنج ساله نداشتند
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان مشکل از خودم بود تشکر واقعا
بهترین ثبت کننده دامنه هستند که دیدم حیف که پنج ساله نداشتند
سلام
پنچ ساله هم چشم انشالله برنامه ریزی میکنیم در روزهای اینده به سرویس اضافه میشود
یک نکته رو باید عرض کنم خدمت دوستان عزیز سیستم و کلا طرح فعلی ریجستر وب ازمایشی است و در حال برنامه نویسی و طراحی فوق العاده گرافیکی میباشد که به زودی حتی سامانه پیامک هم به سرویس اضافه میشود هم برای تایید خرید هم امکان ثبت دامین از طریق پیامک با قیمت 3350 تومان
موفق باشید
سایتتون باز نمیشه !!!
http://registerweb.ir
سلام
دوستان عزیز ضمن پوزش مجدد برای قطعی امروز سرور اپ میباشد و عزیزان میتونند بدون محدودیت دامین خود را به ثبت برسانند
نکته:اموزش های موجود در سایت ریجستر وب را به دقت مطالعه بفرمایید
موفق باشید
سلام
به اطلاع دوستان و مشتریان عزیز میرساند ثبت برای مدت پنج سال نیز فعال شد به قیمت 10650 تومان
موفق باشید
www.wipmania.com/whois/46.4.170.39/?ff
کلیه حقوق برای توسعه تجارت الکترونیک وانیز محفوظ میباشد
به نظر نمیاد ملی باشد شاید در آلمان دامنه ثبت میکنه - لینک اثبات شرکت محبت کنید - اگر نرخ خوب بود با شما کار میکنیم 3300 میتونید بدید ؟ یا کمتر ؟
سلام
منظور شما از ملی بودن چیه؟مکان سرور در المان هست
در سایت جایی اظهار نشده شرکت توسعه تجارت الکترونیک ذکر شده است توسعه تجارت الکترونیک وانیز که زیر مجموعه شرکت وبگاه گستر ایرانیان است که میتونید در سایت تیکت بزنید برای دریافت اطلاعات شرکت
در مورد قیمت هم فعلا قیمت موجود در سایت ارائه میشود
موفق باشید
با سلام
دوستان عزیز که امروز پ.خ ارسال کرده بودند با باز شدن سایت ایرانیک بخش فروش و سفارش دامین ریجستر وب نیز از حالت معلق خارج و اکنون اماده ثبت انلاین دامنه های شماست
موفق باشید
2 مورد:
1. میشه لطف کنید لینک روزنامه رسمی از شرکتتون بدید؟ (شرکت توسعه تجارت الکترونیک وانیز)
2. Whmcs شما هم نال شده است، درسته؟ :)