البته نام سایت شما را نمیدونم دوست عزیز ولی لطفا توجه داشته باشید که امکان استفاده از هاست اشتراکی به عنوان هاست دانلود وجود ندارد شرایط قرار داد هاست و دامنه
نمایش نسخه قابل چاپ
البته نام سایت شما را نمیدونم دوست عزیز ولی لطفا توجه داشته باشید که امکان استفاده از هاست اشتراکی به عنوان هاست دانلود وجود ندارد شرایط قرار داد هاست و دامنه
سلام
آقا اینا دوباره سایت ما را بستن (سرور پارس) ... کی هاست میده که کارهای زیر توش آزاد باشه و به هیچ وجه سایت را نبندن ...
1 . ارزون باشه ( چون تمام پول من را سرور پارس گرفت )
2 . نامحدود باشه ( هم پهنا و هم حجم)
3 . روش آپلود سنتر بشه نصب کرد ...
4 . پشتیبانی 24 ساعته واقعی ...
5 . انتقال از سرور پارس ...
6 . بازم ارزون باشه ...
7 . cpanel
ممنون
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
روزی که من داشتم باتون صحبت میکردم برای هاست مگه شما ندیدید سایت من موزیک و من آهنگ هام با لینک مستقیمه و من اصلا برا چی نامحدود گرفتم ... خوب؟
دوست مننقل قول:
سلام
آقا اینا دوباره سایت ما را بستن (سرور پارس) ... کی هاست میده که کارهای زیر توش آزاد باشه و به هیچ وجه سایت را نبندن ...
1 . ارزون باشه ( چون تمام پول من را سرور پارس گرفت )
2 . نامحدود باشه ( هم پهنا و هم حجم)
3 . روش آپلود سنتر بشه نصب کرد ...
4 . پشتیبانی 24 ساعته واقعی ...
5 . انتقال از سرور پارس ...
6 . بازم ارزون باشه ...
ممنون
قصد جسارت ندارم ولی خودتون حرف خودتون رو نقض می کنید
ترجمه ی حرف شما:
یکی 24 ساعته و همچنین مفت بشینه پشت سیستم پشتیبانی شما + هزینه ی میزبانی شما رو متقبل شه
اگه واقعا دنبال یه چیز خوب هستید ، بودجتون رو بفرمایید و منتظر آفر دوستان باشید
هاست نامحدود برای سایت است نه فایل هاستینگ، نباید به سرورپارس خورده بگیرید
این سرورها رایگان تهیه نمی شه
حرف شما درست ... سرور پارس گفت روی سرور های ما نمیشه آپلود سنتر نصب کرد ... گفتیم چشم ...
ولی بنظر شما من سایتم موزیک و لینک مستقیم ... من قوانین را نقض کردم ... هاستم نامحدود ... ؟؟؟؟؟
دوستان مبالغشون را بفرمایند تا من بینم چیکار باید بکنم ..؟؟؟
شرمنده دوستان بفرما تصحیح میکنم ...
1 . نامحدود باشه ( هم پهنا و هم حجم) ( اگه میدونید هزینه بالا میشه حجم 10 گیگ پهنای باند نامحدود )ولی مبلغ هر دوش را بنویسن ...
2 . سایت ما سایت موزیک هست و لینک مستقیم در نظر بگیرن. ..
3 . انتقال از سرور پارس ...
4 . cpanel
البته اینم اضاف کنم ... سرور پارس نامحدود همه چی به من داد سالیانه 45000 تومن فقط یدونه دامین میشد نصب کرد ...
اگه دامین 1 دونه باشه طوری نیست اگه رو قیمت تاثیر داره ...
سایت من با روزی 8000 تا بازدید و در 3 سایت هم تبلیغ کردیم اگر دوستان مایل باشد بنرشون هم داخل سایت زده میشه هر مدتی که بخواهند ...
معمولا سرویس های نامحدود برای سایت های دانلود و آپلود نیست
چون یک سایتی که هاست نامحدود میده ماهی 5 تومن ، یک پلن هاست دی ال داره که که 10 گیگو میده 10000 تومن
پس منتطقیه که هاست نامحدود برای سایتهای تجاری تبلیغاتی استفاده بشه نه دی ال
واسه سایت موزیک هاست دی ال بگیرید...
10 گیگ فضا
ماهی 15 هزار تومان ( برای شما 13 هزار تومان )
پهنای باند نامحدود
سی پنل
وب سرور = لایت اسپید
انتقال رایگان
موضوع مهم رو یادم رفت اضافه می کنم !
این فضا برای فایل است نه میزبانی سایت ( دیتابیس و بک آپ نداره )
فضا برای سایت می تونید جدا تهیه کنید
طبیعتا این مورد برای سایتی مثل میهن دانلود در نظر گرفته نشده !
ممکنه شرایط به شکلی بشه که شما به سرور مجازی یا اختصاصی نیاز پیدا کنید
سیکل صورتحساب ماهانه در این مورد براتون مفید است و باعث جلوگیری از ضرر و زیان می شه
تو صحبت های کاربر دلتا به یک چیز بیشتر دقت کردم و اون استفاده ی ایشون به عنوان هاست سایت و دانلود کنار هم است !
پستم رو ویرایش کردم .
http://www.webhostingtalk.ir/f58/390...tml#post362451