جالبه! یعنی اصلا براشون مهم نیست! مثل اینکه صفحه فیسبوک هم دارند اونجا هم بنویسید.
نمایش نسخه قابل چاپ
جالبه! یعنی اصلا براشون مهم نیست! مثل اینکه صفحه فیسبوک هم دارند اونجا هم بنویسید.
والله الان امکان اینکه از تیکتهای دو سه هفته گذشته عکس بگیرم رو ندارم ولی تا شب حتما قرار میدم تا ببینید . خیلی خیلی عجیبه . تلفن شرکت هم جواب نمیدن امین آقای تقی خانی هم که اینجا هست جواب نمی دن . من از 24 ساعت روز 20 ساعتش رو سایتشون رو چک میکنم ولی هیچ وقت پشتیبانی آنلاینشون آن نبوده .سه چهار روز پیش هم که سایتشون هک شده بود تا دو روز . بعد از دو روز صفحه سایتشون رو درست کردن .راهی ؟ روشی نیست یعنی؟
یک جوری تیکت پیش خرید بزنید ببینید جواب میدن!
شاید براشون اتفاقی افتاده و مشکلی پیش اومده که قادر به پاسخگویی نیستند
چون تا جایی که من ایشون رو میشناسم و تو این انجمن هم شناخته شده هستند انسان با مسئولیت پذیری بسیار بالایی هستند
به هر حال اگه دامنتون جهانی هست بغیر از آی آر و قبلا میتونستید تو سایتشون دی ان اس ها رو عوض کنید پس حتما پنل دامنه هم بهتون داده شده است
ایمیلهاتون رو تو سایتشون چک کنید و ببینید ایمیلی براتون اومده یا نه
اگه ایمیلی نداشتید در صورت امکان دامنه را اینجا قرار دهید و یا پ.خ کنید یا خودتون هوز بگیرید ببینید با اسم چه کسی ثبت شده اگه به اسم خودتون هست پس حتما بهتون پنل داده شده است و شما ایمیل رو گم کردید یا...
می تونید با استفاده از آدرس دسترسی به پنل دامنه هاشون واد پنل دامنتون بشید در صورتی که پنل به شما داده شده باشد
به هر حال برای آقای تقی خانی عزیز آرزوی سلامتی و موفقیت دارم و امیدوارم خیلی زود برگردند
برای شما هم آرزوی موفقیت و سربلندی دارم
یا حق
من هم اوایل بیشتر نگران این بودم که خدایی نکرده مشکلی واسشون پیش اومده باشه ولی توی این یکی دوهفته چند بار همینجا آن شدن!! من قبلا دی ان اس ها رو از تو سایتشون عوض میکردم که الان هم دیگه نمیشه و ارور می ده . از همون اول هم هیچ کنترل پنلی به من ندادن . دامنه هم چند تا از ایشون دارم که دو تاش دات آی آر هست و مشکلی نیست ولی اون چند تا رو مشکل دارم.حتی دامنه آخری رو حدود دو ماه پیش سفارش دادم و کنترل پنل نداره و دات نت هم هست .
میتونید آدرس دامنه ها رو پ.خ کنید ؟
اگه قبلا می تونستید نیم سرور ها رو چنج کنید پس پنل بهتون دادند
لطفا دامنه ها رو یا اینجا بزارید یا پ.خ کنید کمکتون کنم
یا حق
persiankolbe.net
jerjis.org
bafq.net
دوست من همونطور که تو پ.خ گفتم دامنه به اسم شماست و پنل دارید
لطفا پ.خ خودتون رو سریع چک کنید
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------
دوست من مشخصات پنل براتون ارسال شد
از این آدرس هم وارد پنل بشید
Welcome
از آقای تقی خوانی هم معذرت میخوام که جسارت کردم قصدم راه اندازی کار این دوست عزیزمون بود
یا حق
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------
ببخشید منظور از ارسال ایمیل بود
یا حق
---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
راستی دوست من این نکته هم ذکر کنم که وقتی دامنه ای در رسیلر کلاب ثبت میشه مشخصات به طور اتوماتیک براتون ارسال میشه
این بی توجهی خود شماست که ایمیلتتون رو چک نکردید
لطفا حرفام رو سو برداشت نکنید
جهت یاداوری گفتم
موفق و سربلند باشید
باز هم همینجا از جناب تقی خانی عزیز معذرت میخوام
موفق باشید
یا حق
با تشکر از شما دوست عزیز. شما برید تو بخش ایمیلهای من و چک کنید می بنید که چیزی ارسال نشده. جهت اطمینان خودتون یه دامنه ثبت کنید تا مطمئن شید . من توی دو سال گذشته 6 تا دامنه ثبت کردم و واسه هیچ کدوم ایمیل نیومده از طرف این شرکت. ولی از پارس وی پی اس و ****** که سفارش دادم همشون ایمیل اومده و همه رو دارم . تازه کار هم نیستم که اینجور ایمیلی رو نخونم و یا پاک کنم.
به هر حال ممنون و لطف کردین . دستتون درد نکنه. مدیران عزیز در صورت امکان تاپیک رو ببندند.