اسکریپت درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت
برخی از امکانات کلیدی این اسکریپت :
- دارای محیط مدیریت
- دارای بانک اطلاعاتی sql
- کاملا فارسی
- قابلیت ارسال اس ام اس بعد از پرداخت موفقیت آمیز
- لینک پرداختی
نمایش نسخه قابل چاپ
اسکریپت درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت
برخی از امکانات کلیدی این اسکریپت :
- دارای محیط مدیریت
- دارای بانک اطلاعاتی sql
- کاملا فارسی
- قابلیت ارسال اس ام اس بعد از پرداخت موفقیت آمیز
- لینک پرداختی
ضمن تایید سخنان Rezash
فرض کنید تراکنش ها بالا هستند و یک فرد بدون اینکه به حساب شما پرداخت کنه رسیدی میده که بیانگر واریز هست در تعداد تراکنش های بالا نمیشه با حساب بانکی چک کرد...
همچنین در whmcs صورت حساب هایی که پرداخت نمیشن و paid خورده میشن
الکی نیست که ماژول رایگان داریم 20 تومانی داریم و 50 تومانی
موفق باشید
من بیشتر این اسکریپت ها رو امتحان کردم . هر کدومشون یه مشکلی دارن
سه مورد رو ميگم كه باهاش برخورد داشتم و مورد سوم كه جدي ترين مورد هست در مورد استفاده شما صدق ميكنه
1. سايت شارژي كه از اسكريپت نا مطمئن استفاده ميكرد و در يك روز چند صد هزار تومن شارژش رو بالا كشيدن !
2.سايت يكي از همكاران كه پلاگينش درست و حسابي نبود و تراكنش الكي ثبت كرده بودند و هاست آنلاين ايجاد شده بود و از اون هاست استفاده نادرست (شل و...) كرده بودند !
3.موردي كه در مورد استفاده شما صدق مي كنه : طرف دسترسي گذاشته بود توي اسكريپت ، بعد يك مدت آدرس بانك رو از اسكريپت عوض كرده بود و كاربران به صفحه fake هدايت ميشدند . كاربران از چشم كي مي بينيد ؟ شما و سايتتون.هم اعتبارتون ميره زيره سوال و هم بايد پاسخ گوي شكايات باشيد.
براي همين ميگم خسارتش ميتونه جبران ناپذير باشه .
شما كه براي سرور ماهي x$ ميديد ، براي امنيتتون هم 1 دهم يا 1 بيستم اين هزينه رو يكبار بديد.
اگه رایگانش هم هست بزارید
من نسخه دموش رو امتحان کردم کار نمیکنه
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
نه منظورم این نبود که بگم چه قدر باید هزینه این اسکریپت بشه ببینید اگه قضیه عوض کردن ادرس درگاه هست تو whmcs هم این امکان هست که عوض بشه
ولی بابت این میگم که کسانی که از این اسکرپت استفاده می کنن . سایتون قابلیت پرداخت آنلاین نداره و فقط جهت پرداخت یه هزینه هست . چیزی هم قرار نیست یه اون شخص بدن مثل کارت شارژ یا هاست
برای این ساعت اسکریپت پرداخت آنلاین بانک ملت را به همراه آموزش نصب و چگونگی کارکرد
با این اسکریپت را برای شما کاربران عزیز پی سی اسکریپت قرار می دهیم .
این اسکریپت از خود بانک ملت دریافت شده است و با نسخه های دیگر درون اینترنت متفاوت می باشد.
برای آموزش نصب و همچنین نحوه کارکر اسکریپت به پوشه rahnama مراجعه کنید وفایل pdf درون آن را مطالعه کنید.
تشکر را فراموش نکنید
من همینو همین الان رو یکی از صفحاتم دارم ولی کار نمی کنه
همه چیز هم درست وارد کردم
خطایی در سیستم به وجود آمده است شماره خطا :21
پذیرنده نامعتبر است
شماره سفارش :1904977452